Gabriela Cristea, o nouă emisiune la Antena Stars: ”Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt”

De: Cristiana Trifu / 25.04.2018, 15:53
Gabriela Cristea, o nouă emisiune la Antena Stars: ”Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt”
Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, în curând, pe micile ecrane în cadrul unei noi emisiuni pe care o va prezenta la Antena Stars.

”Mă simt pregatită 100% să revin pe piaţa media şi colaborarea pe care am iniţiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soţului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment.  Aşadar, am multă energie şi toate avantajele pentru a face performanţă cu noua emisiune, nimic nu mă opreşte”, spune Gabriela Cristea.

Vedeta a devenit în urmă cu şapte luni mama unei adorabile fetiţe pe nume Bella Victoria Margot, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la cariera sa şi să se dedice în totalitate creşterii micuţei.

Acum, că fetiţa ei a mai crescut, vedeta se simte pregătită să plece preţ de câteva ore de lângă ea şi să revină în televizune, fiind nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii care o îndrăgesc.

Fanii frumoasei prezentatoare tv o vor putea vedea în curând, la Antena Stars, unde revine cu mare entuziasm în cadrul unei noi emisiuni ce va face deliciul publicului.