Gabriela Cristea, o siluetă de invidiat

De: Cătălina Matei, Nicoleta Nicolae / 09.03.2012, 12:14
Gabriela Cristea, o siluetă de invidiat
După mai multe încercări de a slăbi, vedeta KanalD Gabriela Cristea a descoperit cea mai bună metodă în dorinţa de a avea o siluetă de invidiat.

– Gabriela, ştiu că ai încercat câteva metode de slăbire. Pe care ai recomanda-o?
Slăbeşti frumos şi sănătos dacă ţii cont de sfaturile nutriţionistului şi faci sport. Eu am respectat tot ceea ce mi-a spus medicul nutriţionist, merg la sală cât pot de des şi am o alimentaţie echilibrată, din care am eliminat prăjelile şi dulciurile în exces.

– Ai un ritual zilnic de îngrijire?
Mă demachiez dimineaţa şi seara şi folosesc întotdeauna crema bază de machiaj. Este un ritual care îmi menţine pielea hidratată şi curată.

– Cât de des ţi se spune că eşti frumoasă?
Frumuseţea mi-a lăsat-o Dumnezeu, fiecare om este frumos în felul lui, important este cum îţi pui în valoare această frumuseţe şi cum o păstrezi. Mi se fac asemenea complimente destul de des şi le primesc cu drag.

– Care este produsul cosmetic de care nu te poti dezlipi?
Demachiantul este produsul cosmetic la care nu renunţa niciodată.

– Kanal D a făcut 5 ani. Tu cum te vezi peste 5 ani?
Sunt fericită că am fost la Kanal D la începuturile acestei televiziuni în România şi că sărbătoresc împreună cu dragii mei colegi împlinirea celor 5 ani. Nu vreau să îmi fac planuri pentru următorii 5 ani, deocamdată mă concentrez la ceea ce trăiesc în prezent, la emisiunea „Draga mea prietenă”, care îmi aduce o mulţime de satisfacţii şi o mulţime de prietene din rândul telespectatoarelor noastre.
Nicoleta Nicolae

Draga mea prietenă„, cu Gabriela Cristea, se difuzează de luni până vineri, la Kanal D.