Gabriela Cristea, primele declaraţii despre cea de-a doua sarcină: „Am simţit din nou”

De: Cristiana Trifu / 17.04.2018, 13:30
Gabriela Cristea, primele declaraţii despre cea de-a doua sarcină:
Sâmbătă, Gabriela Cristea (43 de ani) şi Tavi Clonda (37 de ani) şi-au creştinat şi ei fetiţa în vârstă de 8 opt luni, pe Bella Victoria Margot.

Vedeta tv şi soţul ei au pregătit în detaliu botezul Victoriei, eveniment cu 150 de persoane 

Întreaga cheltuială la local a ajuns la 15.000 de euro. Cu toate acestea, cheltuielile nu au fost suportate de Gabi Cristea şi de Tavi, ci de Antena 1. Ei au acceptat să ofere exclusivitatea botezului fetiţei lor, astfel că vestimentaţia, localul şi muzica au fost asigurate de postul tv. Potrivit presei mondene, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au ales cu aproximativ 24.000 de euro.Naşii Cristina şi Mădălin Ionescu au dat 1.000 de euro, iar ceilalţi doi naşi au dat în jur de 500 de euro fiecare. 

Ce face Tavi Clonda după ce a fost concediat? – FOTO

Divorţurile l-au îmbogăţit pe Marcel Toader! Câţi bani încasează de la tv? A fost căsătorit de 5 ori

Imagini compromiţătoare! Gabriela Cristea, goală alături de Marcel Toader

Dornică de afirmare! Gabriela Cristea, în PLAYBOY! S-a lăsat fotografiată numai în poziţii INDECENTE

Gabriela Cristea a făcut primele declaraţii despre cea de-a doua sarcină, la doar câteva zile după ce micuţa Victoria a fost creştinată.

„Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o, că am rămas însărcinată. Am simţit din nou emoţiile alea… şi dacă e să se întâmple… e foarte bine! Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit.” a declarat Gabriela Cristea.

“Mai trebuie să lucrez, nu forţăm lucrurile. Ne dorim încă unul… să fie distanţa de un an între ei.” a completat Tavi Clonda.