Gabriela Cristea se reface greu după cezariană: „Asta nu am zis-o nimănui”

De: Cristiana Trifu / 10.11.2017, 11:17
Gabriela Cristea se reface greu după cezariană: „Asta nu am zis-o nimănui”
Gabriela Cristea şi-a văzut visul cu ochii. Prezentatoarea tv a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Vedeta tv a povestit, în cadrul unei emisiuni tv, cât de mult i-a schimbat viaţa venirea pe lume a fetiţei.

Ani de-a rândul prezentatoarea emsiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D a făcut tratamente de fertilizare şi chiar fertilizări in vitro care au costat-o mii de euro. Vedeta a făcut potecă pe la clinicile medicale încă din timpul căsniciei cu Marcel Toader pentru a deveni mamă. 

Ce face Tavi Clonda după ce a fost concediat? – FOTO

Divorţurile l-au îmbogăţit pe Marcel Toader! Câţi bani încasează de la tv? A fost căsătorit de 5 ori

Imagini compromiţătoare! Gabriela Cristea, goală alături de Marcel Toader

Dornică de afirmare! Gabriela Cristea, în PLAYBOY! S-a lăsat fotografiată numai în poziţii INDECENTE

Acum viaţa i s-a schimbat total:  „N-am crezut că o să pot iubi pe cineva în felul asta. Priorităţile s-au schimbat la 180 de grade, nu mai e nimic negociabil. Întâi ea şi apoi celelalte treburi.”

Gabriela Cristea a mărturisit că încă se recuperează după operaţia de cezariană:„Prima oară când a plâns s-a întâmplat în sala de naştere şi a ţipat de a auzit-o tot spitalul. Asta nu am zis-o nimănui: noaptea am dormit fără ea, iar la 6 dimineaţa m-am dus glonţ la ea. Cum mă duceam, am văzut un pătuţ roz, iar în jur erau numai pătuţuri albastre şi am strigat: «Aduceţi-mi fata, nu vedeţi că e înconjurată numai de golani?». Am născut prin cezariană, e o operaţie grea. Nici acum nu m-am recuperat după operaţie. Săptămâna viitoare merg la consult şi o să-mi spună când pot să alerg pe bandă, să fac mişcare.”