Gabriela Cristea: ”Soţul meu mă susţine în orice situaţie”

Apropo.ro / 29.05.2018, 11:44
Gabriela Cristea: ”Soţul meu mă susţine în orice situaţie”
Gabriela Cristea se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru premiera emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, cel mai aşteptat dating-show al momentului care va începe astăzi, de la ora 18.45, la Antena Stars.

Emoţiile sunt mari, pentru că orice emisiune live poate fi una plină de surprize, dar vedeta mărturiseşte că are susţinerea echipei şi a familiei şi este convinsă că totul va fi bine, iar telespectatorii vor avea parte de două ore pline, cu poveşti de viaţă în care se vor regăsi.

”Aştept cu emoţie lansarea emisiunii “Te iubesc de nu te vezi”. E un dating-show şi cred că nu există om care să nu se poate uita la această emisiune, pentru că, fiind vorba despre dragoste,  fiecare regăseşte în ea o parte din viaţa sa”, spune Gabriela Cristea care, după o perioadă destul de lungă de timp se va despărţi preţ de câteva ore de fetiţa ei, Bella Victoria Margot, însă este liniştită din acest punct de vedere, pentru că micuţa va sta cu tatăl ei: ”Soţul meu mă sprijină în orice situaţie, el mă susţine 100% când poate, iar când el nu va putea, vom apela la ajutorul apropiaţilor pentru a avea grijă de Victoria”.
\Noua emisiune moderată de Gabriela Cristea,  în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche, va fi difuzată şase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45, la Antena Stars.

Cei care îşi caută jumătatea şi vor să participe la emisiunea  „Te iubesc de nu te vezi” se pot înscrie în continuare,  fie sunând la numărul la  0756.036.364 (tarif normal), fie pe e-mail: [email protected] sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului-  https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.