Gabriela Cristea Toader şi Adelina Pestriţu gătesc la “Mireasă 90 60 90”!

Apropo.ro / 09.06.2012, 10:00
Gabriela Cristea Toader şi Adelina Pestriţu gătesc la “Mireasă 90 60 90”!
Competiţia “Mireasă 90 60 90” se îndreaptă cu paşi repezi spre marele final. In această săptămână, patru viitoare mirese se luptă pentru un loc în finala show-ului. Larisa, Roxana, Iolanda şi Mirela sunt tinerele rămase în competeţie, una dintre ele părăsind în această săptămână casa “Mireasa 90 60 90”.

In această seară, începând cu ora 20.30, Cove le supune pe trei dintre fete la o probă de foc, Larisa fiind singura care scapă de competiţie asta pentru că săptămâna trecută a câştigat o operaţie estetică. Alături de o vedetă Kanal D, Iolanda, Roxana şi Mirela vor fi nevoite să facă un preparat culinar cu produsele puse la dispoziţie de Cove, dar într-un interval de timp limitat.

Gabriela Cristea ToaderAdrian Artene, prezentatorul „Cancan TV”, face echipa cu Roxana, Gabriela Cristea Toader, gazda emisiunii „Draga mea prietenă”, găteşte alături de Iolanda, iar Adelina Pestriţu, confidentă în casa mireselor, îşi ia şorţul de bucătărie pentru a o sprijini pe Mirela. Cine va reuşi să treacă peste această probă, dar şi ce vedetă va reuşi să încurce într-atât de tare o viitoare mireasă încât să o trimită direct spre eliminare, veţi afla diseară, de la ora 20.30, la Kanal D.