Gabriela Cristea Toader: „Televiziunea nu imi anuleaza viata personala” (Interviu)

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 07.09.2011, 15:07
Gabriela Cristea Toader:
Gabriela Cristea Toader a oferit un interviu in exclusivitate site-ului Showbiz.ro, in care vorbeste despre cariera, relatia cu sotul ei dar si despre dorinta de a avea un copil.

Showbiz.ro: – Ai revenit cu un nou format de emisiune la Kanal D, „Draga mea prietena”. Te-ai acomodat, cum ti se pare?

Gabriela Cristea Toader: Ma bucur mult ca in tot acest timp echipa s-a sudat foarte bine, am ajuns sa ne cunoastem, iar eu chiar ma simt confortabil cu ceea ce am de facut. E placut sa ai invitati cu care ajungi sa te imprietenesti. De cele mai multe ori, dupa ce se termina emisiunea, ramanem sa vorbim mai multe in culise.

Gabriela Cristea Toader

Showbiz.ro: – Daca te-ai intors in televiziune, ai renuntat la Ideea de a avea un copil?

Gabriela Cristea Toader: Nu, nu am renuntat la ideea de a avea un copil, iar televiziunea nu imi anuleaza viata personala. „Draga mea prietena” este o emisiune care se difuzeaza zilnic, de luni pana vineri, de la ora 10.00 la 12.30, asadar imi ramane destul timp pe care sa il dedic vietii de familiei.

Showbiz.ro: – Faci multe sacrificii pentru a te mentine in forma? La ce anume ai renuntat de dragul siluetei, sa zicem?

Gabriela Cristea Toader: Am adoptat un stil de viata sanatos, nu pot spune ca am facut sacrificii. Mananc multe salate, fructe, peste. Am eliminat painea din alimentatie si incerc sa nu abuzez de dulciuri.

Citeste interviul integral cu Gabriela Cristea Toader, pe Showbiz.ro!