Gabriela de la Cheeky Girls se operează de tumoră la genunchi! O costă 14.000 de euro!

Apropo.ro / 13.02.2015, 12:41
Gabriela de la Cheeky Girls se operează de tumoră la genunchi! O costă 14.000 de euro!
Gabriela Irimia, una dintre gemenele de la Cheeky Girls, trece printr-o perioadă dificilă de când a aflat că are o tumoră în zona genunchiului. Ea urmează să fie operată la o clinică din Finlanda.
Artistei i-a fost frică să nu aibă cancer şi să i se taie piciorul. Potrivit Wowbiz.ro, Gabriela a descoperit că are o tumoră în 2011, după ce a alergat la un maraton în scopuri caritabile. A ajuns la un control amănunţit în urma unei dureri pe care a acuzat-o în zona genunchiului şi atunci medicii au anunţat-o că are o tumoră în interiorul osului, un caz destul de rar. Se pare că până acum nu există simptome de cancer, dar vedeta a fost sfătuită să se opereze.
 
 
 
Mama gemenelor, Margareta Irimia, a declarat pentru Wowbiz.ro, că intervenţia chirurgicală va avea loc peste doar câteva luni, la prestigioasa clinică Mehilainen din Finlanda, acolo unde s-a tratat şi celebrul fotbalist David Beckham.
 
„Cei de acolo folosesc o procedură specială. Tumora este iradiată şi nu este nevoie să i se taie piciorul pentru a o scoate din interiorul osului. În România nu există aparatura pentru o astfel de operaţie. Probabil că operaţia va costa undeva pe la 12-14.000 de euro, la care se mai adăugă zborul, cazarea şi alte cheltuieli”, a mai spus Margareta Irimia.