Gabriela Szabo, confundată cu o atletă americană care a recunoscut că s-a prostituat

De: Gabriela Voicu / 23.12.2012, 12:15
Gabriela Szabo, confundată cu o atletă americană care a recunoscut că s-a prostituat
Publicația "El Mundo Deportivo" din Spania a confundat-o pe Gabriela Szabo cu o atletă americană care a recunoscut că s-a prostituat.

În ediția tipărită, cunoscutul ziar spaniol „El Mundo Deportivo” a publicat povestea lui Suzy Favor Hamilton, sportiva americană care a recunoscut că practica prostituția pentru 600 de dolari pe oră.

Din păcate, în ilustrație aceștia au pus o fotografie a româncei Gabriela Szabo.

Gabi Szabo a fost confundată cu fosta atleta Suzy Favor-Hamilton, care a participat la Olimpiadele din 1992, 1996 și 2000. Pentru 600 de dolari pe oră, Suzy, în vârstă de 44 de ani, a lucrat în ultimul an ca escortă, sub numele Kelly Lundy. Mamă a unei fetițe, ea a colaborat cu una dintre cele mai importante agenții din Las Vegas, care îi stabilea întâlniri în Chicago, Houston sau Vegas.

Deși semnase o clauză de confidențialitate, povestea sportivei a devenit cunoscută după ce i-a povestit totul unui client.

Pe site-ul pe care era prezentată, apărea ca Suzy este bisexuală. Pentru o oră ea era răsplătită cu 600 de dolari, pentru 2 ore – cu 1.000 de dolari, pentru 12 ore – cu 4.000 de dolari, iar pentru 24 de ore – cu 6.000 de dolari.

„Merită fiecare bănuț. O să dau faliment înainte să încetez să o mai văd. Sper că nimeni nu se mai întâlnește cu ea, pentru că o vreau doar pentru mine”, a scris unul dintre clienții ei pe site.

Femeia și-a exprimat regretul pentru tot ce a făcut și a precizat că merge la psiholog. „Intenționez să mă schimb și să redevin o bună mamă, soție, fiică și prietenă”, a spus Suzy.

Mai mult, ea a recunoscut că soțul ei, care a știut că ea se prostitua, a încercat de foarte multe ori să o oprească, dar fără succes.

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru greșelile mele. Nu sunt o victimă și nu vreau să fiu percepută așa. Îmi asum ce am făcut și nu vreau să învinuiesc pe nimeni altcineva pentru ce am făcut, decât pe mine”, a mai spus sportiva.