Gabriela Vrânceanu Firea a născut un băieţel

De: Nicoleta Nicolae / 21.05.2012, 11:14
Gabriela Vrânceanu Firea a născut un băieţel
Gabriela Vrânceanu Firea a născut duminică un băieţel de 3,6 kilograme şi 52 de centimetri, care a luat nota 10 la naştere. Florin Pandele nu a stat în sala de operaţie.

Gabriela Firea (39 de ani) a născut, ieri, un băieţel la maternitatea Regina Maria, din Bucureşti. Vedeta postului Antena 1 a născut prin cezariană şi a optat pentru o anestezie locală.
Copilul Gabrielei Firea şi al primarului din Voluntari, Florin Pandele, va fi botezat Petru David, primul prenume fiind cel al străbunicului lui Pandele. Micuţul a primit la naştere nota 10 şi atât el, cât şi mămica lui, se simt bine: „Sunt extrem de fericită. Mă simt bine şi eu, dar şi băieţelul. L-am văzut pe bebeluş deja de trei ori şi tot de atâtea ori l-am pus la sân, ca să ne acomodăm unul cu altul. Este foarte emoţionant. Nici nu se poate descrie în cuvinte… Îi sunt recunoscătoare medicului pentru că m-a sfătuit să fac rahianestezie. Florin a stat cu mine, dar nu l-am lăsat să intre în sala de operaţie, a spus Gabriela Vrânceanu Firea pentru libertatea.ro. „Mama şi copilul se simt perfect, operaţia a decurs fără complicaţii, băieţelul s-a născut la termen, iar în câteva zile vor putea părăsi maternitatea”, a declarat dr. Nicolae Poiană, cel care a adus pe lume bebeluşul familiei Pandele.

Gabriela mai are un copil, Tudor, în vârstă de 17 ani, din prima căsnicie, cu Răsvan Firea, iar Florentin Pandele mai are şi el doi fii, pe Bogdan-Ionuţ şi Dragoş, Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele şi-au oficiat relaţia în urmă cu doi ani, iar anul trecut au făcut o nuntă ca în poveşti la Palatul Ştirbei.