Gabriela Vranceanu Firea, insarcinata in trei luni

Apropo.ro / 27.10.2011, 09:35
Gabriela Vranceanu Firea, insarcinata in trei luni
Gabriela Vranceanu Firea este insarcinata pentru a doua oara in viata. Sarcina este in luna a treia de termen.

Gabriela Vranceanu Firea s-a casatorit cu primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, in vara acestui an, la un an si jumatate de la decesul primului sot.

Gabriela Firea mai are un baiat din casnicia anterioara, iar Florentin Pandele mai are doi baieti, tot dintr-un mariaj anterior.

Cei doi spera ca vor avea si o fetita, iar daca va fi asa, isi doresc sa ii puna numele de Rasvana. Daca va fi tot baiat, el se va numi Rasvan.

Deocamdata nu stim sexul copilului, ca sunt in trei luni, dar vom afla cam intr-o luna. Am fi vrut sa mai pastram secretul pana pe la Craciun. Dar a fost de ajuns sa afle cativa colegi si apoi s-a raspandit”, a explicat Gabi Firea la „Un Show Pacatos”.

Prezentatoarea TV nu a vrut sa dea foarte multe detalii: „Suntem un pic superstitiosi, nu prea vreau sa ne facem planuri cincinale. Fiecare la timpul lui. As vrea o fetita, dar nu ne suparam daca va fi baietel”, a spus doamna Pandele.

Sotul ei a fost ceva mai sentimental, povestiond chiar cum a primit vestea.

Am 50 de ani si mai bine si o astfel de veste o primesti foarte emotionat. Stateam intr-o seara in pat amandoi si ne uitam la laptop, iar Gabi a aratat cu degetul spre burta, apoi mi-a soptit la ureche marea surpriza. Are ea un mod original de a spune astfel de lucruri. M-am bucurat. As vrea a fie fetita, dar ce va vrea Dumnezeu pana la urma. Oricum unul dintre prenumele copilului va fi romanesc. Asa suntem noi mai simpli in comportament”, a spus Florin Pandele.