Gabriela Vrânceanu Firea: “Pe micuţ îl vom boteza Petru David”

De: Cătălina Matei / 03.01.2012, 10:59
Gabriela Vrânceanu Firea: “Pe micuţ îl vom boteza Petru David”
La 21 de ani s-a căsătorit prima dată, la 22 a rămas însărcinată, la 23 l-a născut pe Tudor, iar acum, la 39 de ani, aşteaptă din nou un copil. În acelaşi timp, Gabriela Vrânceanu Firea e pregătită să aducă la Antena 1 divertismentul monden.

– Ce ne poţi spune despre emisiunea pe care o vei avea la Antena 1?
Va fi produsă de Adela Harnagea şi casa ei de producţie, va îmbina divertismentul modern, din zilele noastre, cu cel care ne-a bucurat la începuturile televiziunii, prin mega-producţiile de Revelion marca Tudor Vornicu. Va fi şi suspans şi emotie şi cântec, umor şi voie bună.

– Eşti însărcinată în 5 luni. Aţi ales numele?
Sigur că da! Pe micuţ îl vom boteza Petru David şi mi-ar plăcea să moştenească de la Florin ordinea şi disciplina, energia debordantă, tenacitatea, simţul umorului, prestanţa, iar de la mine răbdarea, calmul, sensibilitatea.

– Cum te răsfaţă soţul tău în această perioadă?

Întotdeauna este foarte atent cu mine, grijuliu, vine în întâmpinarea dorinţelor mele, deşi eu sunt genul de femeie care nu cere nimic şi este mulţumită cu ceea ce primeste. Iar Florin mereu mă întreabă ce aş mai vrea, ce mi-aş dori, ce poftesc. Le doresc tuturor cititoarelor voastre să aibă un soţ ca Florin. Şi cu Răsvan am avut noroc de o căsnicie lungă şi frumoasă, şi aşa este şi cel de-al doilea mariaj, îi multumesc lui Dumnezeu. E adevărat că şi comportamentul femeii are o influenţă covârşitoare în reuşita unei căsnicii, dar şi felul de a fi al bărbatului contribuie la echilibrul unei relaţii frumoase.

– Cine vor fi naşii micuţului ?

Nu ne-am decis încă.

– La final, aş vrea să ne spui cu ce te-a surprins soţul tău ultima oară?

Cu sfaturile de viaţă pe care i le dă lui Tudor, pentru că sunt discuţii pe care un adolescent nu vrea să le aibă cu mama. Florin a devenit un adevărat prieten pentru Tudor şi încearcă, pe cât posibil, să suplinească absenţa tatălui natural, într-o perioadă plină de întrebări şi răspunsuri, aşa cum este adolescenţa.

Simona Tudorache