Gache: Poli Iasi a fost o echipa de batut

Apropo.ro / 02.09.2007, 13:23
Gache: Poli Iasi a fost o echipa de batut
Antrenorul Constantin Gache a declarat ca nu stie daca Farul Constanta ar fi meritat victoria în meciul de sâmbata, dar crede ca Poli Iasi a fost o echipa de batut în partida încheiata la egalitate, scor 1-1, în etapa a VI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Astazi am

Antrenorul Constantin Gache a declarat ca nu stie daca Farul Constanta ar fi meritat victoria în meciul de sâmbata, dar crede ca Poli Iasi a fost o echipa de batut în partida încheiata la egalitate, scor 1-1, în etapa a VI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Astazi am îndraznit mai mult si acest lucru s-a vazut. Puteam lua chiar toate cele trei puncte. Pe de o parte am câstigat un punct, iar pe de alta parte cred ca am pierdut doua. Oricum, suntem pe un drum ascendent si cred ca trebuie sa mai umblu la moralul baietilor. Îi felicit pentru daruirea de care au dat dovada. Nu stiu daca meritam sa câstigam, dar azi Iasiul a fost o echipa de batut. Iarasi nu am reusit sa câstigam, la fel ca în meciurile cu Steaua si Buzaul, din cauza ghinionului. Iarasi am luat gol dintr-o jumatate de ocazie. Jucatorii mei trebuie sa înteleaga ca asta este fotbalul si ca se joaca pe goluri si nu pe ocazii cum am avut noi azi”, a spus Gache.

Echipa Farul Constanta a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputata, sâmbata, în deplasare, în compania formatiei Poli Iasi, în etapa a VI-a a Ligii I.