Gérard Depardieu va filma anul viitor în Romania

De: Marian Andrei / 13.11.2013, 09:30
Gérard Depardieu va filma anul viitor în Romania
Primarul Radu Mazăre a anunțat că, în vara anului viitor, Constanța și stațiunea Mamaia vor deveni platou de filmare pentru un film cu Gérard Depardieu.

„La vară se va filma un film internațional, cu actori mari, de nivel mare de tot, printre care și Depardieu. E o colaborare între un producător de la Hollywood și Michel Adam de la Fashion TV, deci un film de talie internațională”, a declarat Radu Mazare, care a precizat că cel mai important lucru este faptul că în film se va specifica unde se desfășoară acțiunea.

Pe vremea apropo găsești timpul probabil pentru București și alte orașe

„Filmul se derulează în mai multe orașe, Hong Kong și altele, dar se va derula și la Mamaia și la Constanța, la vară, cu niște răpiri, niște traficanți prin port, prin Mamaia. Important este nu că se filmează, ci că se și specifică unde se petrece acțiunea pentru că, de obicei, ați văzut că vin, filmează aici pentru că sunt costurile mici și anunță că acțiunea se petrece undeva prin Europa de Est. M-am întâlnit și cu Steven Seagal care este în România și face tot așa un film care se petrece în Europa de Est. Ă‚sta nu se va petrece undeva în Europa de Est, ci de la Hong Kong vor pleca în Constanța, România, la Mamaia, ceea ce e o chestiune bună pentru noi, că înseamnă reclamă”, a mai spus Mazăre.

Mazăre a mai declarat că autoritățile nici nu vor cheltui bani, dar nici nu vor câștiga cu aceste filmări.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi pe plan internațional și are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria „Asterix”.