Gadgeturi unicat, dichisite cu aur si swarovski

Apropo.ro / 05.11.2008, 19:30
Bling My Thing este o companie care se ocupa de personalizarea oricarui gadget, cu metale pretioase si cristale swarovski

Vrei sa iti transformi telefonul, laptopul, castile sau alte accesorii in bijuterii de lux? Pentru tine s-a inventat compania Bling My Thing, specializata pe personalizarea oricarui obiect banal, astfel incat acesta sa devina o adevarata opera de arta. Atat ca design cat si ca pret, avand in vedere ca principalele materiale folosite sunt metalele pretioase si cristalele swarovski. 

Ideea transformarii gadgeturilor in obiecte de lux are origini japoneze. In Japonia aceasta arta se numeste decoration-denwa (Deco-Den) si este foarte populara in randul femeilor, mai ales al adolescentelor. Cei de la Bling My Thing au cizelat aceasta practica, pentru a o prezenta in mod cat mai atractiv publicului european.

Compania Bling My Thing a fost prezenta si la CeBIt 2008, unde au adus versiunea bling-bling a unui MacBook Air, numita Golden Age. Aceste model a fost realizat in doar 20 de exemplare in lumea intreaga, iar pretul fiecaruia este de 20.000 de lire sterline. In general, procesul finisarii designului unui laptop personalizat dureaza aproximativ o saptamana.

Bling My Thing!

Bling My Thing!

Bling My Thing!

Bling My Thing!

Crezi ca merita sa-ti cumperi un gadget personalizat?