Gafă uriașă la Jocurile Olimpice. Ce s-a întâmplat cu cele cinci cercuri

De: Mia Nicolescu / 08.02.2014, 13:30
Gafă uriașă la Jocurile Olimpice. Ce s-a întâmplat cu cele cinci cercuri
Încercând să aprindă cele cinci cercuri, simbolul Jocurilor Olimpice, organizatorii au avut mari probleme cu cel de-al cincilea, care nu s-a deschis.

O problemă tehnică din timpul ceremoniei de vineri seară de pe Stadionul Fișt din Soci, și anume ratarea deschiderii unuia din cele cinci inele olimpice, a fost mascată pentru telespectatorii ruși, care au văzut la televizor toate cercurile deschise.

Show-ul de la Soci a fost deschis cu o „călătorie în timp” ce a arătat diversitatea țării ce se întinde pe nouă fusuri orare și are o populație de 114 milioane de locuitori.

La finalul momentului, au coborât deasupra arenei „cinci fulgi de nea”, dintre care patru s-au deschis pentru a forma cercurile olimpice. Al cincilea nu s-a deschis, din cauza unei defecțiuni.

Telespectatorii televiziunii ruse au văzut fulgii începând să de deschidă, iar în momentul în care fulgul aflat în dreapta sus s-a blocat imaginea a fost mutată asupra publicului. După un plan cu publicul, imaginea televiziunii a revenit asupra celor cinci fulgi transformați în inele olimpice.

Fulgii s-au deschis pentru a forma inelele olimpice, dar unul din inele nu a funcționat„, au precizat organizatorii într-un comunicat.