Găinuşă, despre plecarea Mihaelei Rădulescu de la Românii au talent: ”Nu se mai putea aşeza pe scaun din cauza cusăturilor”

De: Cristiana Trifu / 22.08.2018, 14:31
Găinuşă, despre plecarea Mihaelei Rădulescu de la Românii au talent: ”Nu se mai putea aşeza pe scaun din cauza cusăturilor”
Pamflet. Ne pleacă valorile, oameni buni! Alo! Păi ce facem aici? Ne-am luat cu rivuluţia, coană Efimiţo, şi am uitat de valorile nostre. Ne pleacă valorile, oameni buni! Şi nu mă refer aici la valorile materiale, cum ar fi portofelele lui Ghiţă, Mazăre sau Udrea, ci la valorile artistice! Mihaela Rădulescu.

Ei bine, da! Mihaela Rădulescu a anunţat că nu mai participă la ”Românii au talent”. Pentru cei care nu urmăresc televiziunile, ”Românii au talent” e o emisiune la ProTv, care e o televiziune, unde nu sunt prezentaţi doctori, fizicieni, inventatori, inovatori, artişti plastici sau mari scriitori, ci români care ţopăie, behăie, se dezbracă, scot sunete şi de care prezentatorii fac mişto şi-i trimit în finală. După ce câştigă, nu mai aude nimeni de ei. E şi ăsta un talent!

Întrebări fără răspunsuri

Ei bine, cu durere în suflet sau oricare alt organ intern, vă anunţ că Mihaela Rădulescu se retrage din juriul acestei emisiuni de înaltă ţinută şi valoare. Problema e că Răduleasca nu poate fi înlocuită de celebra Andra, cea care înlocuieşte orice altă vedetă plecată din emisiune, deoarece Andra deja face parte din juriu. Ar putea să i se dea Andrei încă un loc, şi în stânga lui Călinescu, dar e derutant.

Poate vă întrebaţi care era contribuţia Mihaelei la show? Unele întrebări să ştiţi că nu vor avea răspuns niciodată. Cum ar fi: cine l-a ucis pe Kennedy? Au aterizat extratereştri în Zona 51? Care e capitala  Muntenegrului, Priştina sau Podgorica? Sau: o să facă, totuşi, puşcărie Dragnea?

Răspunsuri fără întrebări

Deci Mihaela Rădulescu era aşteptată de toată lumea să reapară la ”Românii au talent”. Am văzut oamenii care nu puteau să doarmă toată vara din cauza acestui gând: revine Mihaela sau nu? Şi a altui gând: de unde atâţia ţânţari în cameră? Iar n-a dat Firea cu nicio substanţă, ca să dea bani la Catedrală?

Când colo diva, că aşa se numeşte o persoană care nu mai seamănă cu ea însăşi de la o lună la alta, deci diva a anunţat că renunţă la show din motive strict personale. E îngrozitor ! O veste care ne dă efectiv peste cap. Acum cine, de la ”Românii au talent”, o să mai… o să mai…, scuze, nu ştiu prea bine ce făcea ea acolo şi în ce calitate era în juriu, dar hai să zicem: cine o să mai vină să-şi arate minunatele ţinute de seară decoltate? Cine o să mai zică cu vocea aia sexy, uşor dogită ori de la fumat ori de la apa rece din piscine: mie mi-a plăcut! Tinere, cum te cheamă?

Prospătură

Sute de tineri arătoşi, cu muşchi, pătrăţele şi părul mai lung, genul meu, dar mai grăsuţi, sute de tineri vor ofta, vor suspina şi vor evolua neconvingător, căci în juriu nu mai e mama lor, adică a talentelor masculine, o atât de fină observatoare şi expertă a muşchiuleţului proaspăt, Mihaela Rădulescu.

Şi ce motive strict personale credeţi că au determinat-o să nu mai participe la show? Eu cred că doar o ameninţare: nu că o dădeau ei afară oricum, în nici un caz, nici că nu-i mai dădeau salariul – numai fraieri ca mine au putut să lucreze în televiziune ani în şir pe promisiuni de bani – ci cred că motivul e unul ameninţător. Şi cine putea s-o ameninţe pe Mihaela, dacă nu Elan Schwartzenberg. Cunoscut ca fost soţ şi evadat, căutat de Interpol. Oare el a ameninţat-o? Nu cred ca Dani, fost prieten, e violent. Ba din contră. Nu cred nici că Felix Otannenbaum ar fi ameninţat-o că-i sare în cap din stratosferă. Nu cred că nici fostul soţ Fane Bănică… mă rog, să ne oprim aici cu presupunerile. Nici măcar că au gazat-o cu diaspora în Piaţă.

Oricare ar fi motivul strict personal, poate fi şi unul chirurgical, Doamne fereşte! poate nu se mai poate aşeza pe scaun de la cusături. Oricare ar fi motivul, noi o să regretăm apariţiile ei atât de sexy, de feminine, de luxoase şi reinventate de la o emisiune la alta, de unori ne întrebam dacă e tot ea.

Păcat. Acum Românii n-o sa mai aibă chiar atât de mult talent, deoarece lipseşte talentul de a …de a… Mulţumim, Mihaela!