Gala Premiilor Oscar 2014 va avea loc în martie

De: Gabriela Voicu / 26.03.2013, 14:00
Gala Premiilor Oscar 2014 va avea loc în martie
În 2014, celebrul eveniment din lumea filmului Gala Premiilor Oscar nu va mai avea loc în februarie, cum se întâmplă de obicei.

A 86-a Gala anuală a premiilor Oscar va avea loc în luna martie a anului viitor, au anunțat reprezentanății Academy of Motion Picture Arts and Sciences din Hollywood.

În mod normal Gala Premiilor Oscar este organizată în luna februarie, însă în 2014 va fi mutată pe 2 martie pentru a nu se intercala cu difuzarea Jocurilor Olimpice de Iarnă.

Anul viitor, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului va fi susținut la Dolby Theatre de la Hollywood & Highland Center.

Seth MacFarlane a prezent Gala Premiilor Oscar 2013

În 2015, Gala Premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie. Pe lista câștigătorilor de la Gala Premiilor Oscar 2013 se numără „Argo”, pelicula regizată de Ben Affleck, care a obținut trofeul pentru „cel mai bun film”.

A XXII-a ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă se va desfășura în orașul rus Soci și vor costa peste 36 de miliarde euro. Celelalte două candidate pentru găzduirea acestei ediții au fost Salzburg (Austria) și Pyeongchang (Coreea de Sud).

Candidatura orașului Soci a fost susținută de președintele rus Vladimir Putin și de sportiva Maria Șarapova.