Galatenii raman pe pozitii

Apropo.ro / 13.07.2004, 09:40
Galatenii raman pe pozitii
Jucatorii echipei Oțelul Galați sînt hotarîți sa nu faca deplasarea, marți dimineața, la Constanța, în vederea meciului cu Dinamo Tirana, din prima manșa a turul întîi preliminar al Cupei UEFA, în cazul în care nu-și vor primi restanțele

Jucatorii echipei Oțelul Galați sînt hotarîți sa nu faca deplasarea, marți dimineața, la Constanța, în vederea meciului cu Dinamo Tirana, din prima manșa a turul întîi preliminar al Cupei UEFA, în cazul în care nu-și vor primi restanțele financiare.

Jucatorii s-au întîlnit, luni dupa-amiaza, cu președintele clubului Oțelul, Nicolae Boghici, însa discuțiile nu au avut nici un rezultat.

„Am încercat sa le explic jucatorilor ca nu pot face rost de atîția bani într-un timp atît de scurt și le-am cerut sa fie de acord cu o eșalonare a datoriilor. Din pacate ei nu au fost de acord și sînt hotarîți sa nu faca deplasarea pentru meciul cu Dinamo Tirana decît în momentul cînd își vor primi banii. Am promisiuni ca acești bani vor veni, dar s-ar putea sa fie cam tîrziu. Nu pot sa spun în acest moment daca Oțelul se va prezenta la meciul din Cupa UEFA”, a declarat Boghici.

Meciul dintre Oțelul și Dinamo Tirana este programat sa aiba loc joi, de la ora 20.00.

Mediafax