Galatiul a castigat derbiul Moldovei

Apropo.ro / 27.09.2004, 09:53
Galatiul a castigat derbiul Moldovei
Formația Oțelul Galați a învins, duminica, pe teren proporiu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Poli Iași, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A "Burger". Oțelul Galați - Poli Iași   1-0 (0-0) A marcat: Craciun '66 Stadion: "Dunarea"

Formația Oțelul Galați a învins, duminica, pe teren proporiu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Poli Iași, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A „Burger”.

Oțelul Galați – Poli Iași   1-0 (0-0)

A marcat: Craciun ’66

Stadion: „Dunarea”

Spectatori: 4.500

Cartonașe galbene: Gheara ’29, Nanu ’40, D. Munteanu ’65, Rohat ’70 / Toma ’43

Arbitri: Alexandru Deaconu – Adrian Vidan, Eduard Unguranu – Mihai Ene

Observatori: Nicolae Dobrin, Aron Huzu

Componența formațiilor:

Oțelul: Barbu - Gheara (Craciun ’32), Rohat, D. Munteanu – Nanu, Marginean, Dragomir, Tanase, Aldea – D. Oprea (A. Calin ’56), Iacob (Izvoreanu ’76). Antrenor: Sorin Cîrțu.

Poli Iași: Braneț – Beceru, Ir. Ionescu, T. Petre (Bordianu ’46), Onuț, Toma – Cl. Ionescu (Pacurar ’72), Mitruc, Ad. Cristea, Miclea (Arhire ’62) – Bîlba. Antrenor: Narcis Ciocîrlan.

Declarații dupa meci:

Sorin Cîrțu (antrenor Oțelul): „Suferim în continuare la mijlocul terenului din cauza ca nu avem înca un fotbalist care sa imprime un ritm marit jocului echipei. Am obținut o victorie grea, dar cel mai important este ca ne-am atins obiectivul, adica obținerea celor trei puncte”.

Iulian Arhire (jucator Poli Iași, fost jucator al echipei Oțelul): „Meritam cel puțin un rezultat de egalitate. Oțelul a avut o singura ocazie de gol și a marcat în timp ce noi am ratat multe ocazii mari. Consider ca Oțelul a cîștigat cu șansa”.

– Fotbalistul Cristian Craciun a dedicat primul sau gol pentru Oțelul tatalui sau, decedat în urma cu cîteva saptamîni.

Mediafax