Galena, videoclip bulgăresc inspirat din mitologia greacă: „Body Language”!

Apropo.ro / 03.08.2014, 05:30
Galena, videoclip bulgăresc inspirat din mitologia greacă:
Galena a devenit cunoscută publicului începând cu anul 2004. Piesa "Body Language" reprezintă o premieră, fiind prima pe care solista din Bulgaria a înregistrat-o în limba engleză.

Această melodie a fost scrisă şi produsă de către compozitorul suedez Paul Rein, cel care a lucrat cu nume precum Christina Aguilera („Come On Over „), Jessica Simpson, Mandy Moore, Victoria Beckham, Donna Summer, Robyn, Steve Angello & Sebastian Ingrosso sau No Angels.

Clipul pentru „Body Language” a fost regizat de către Ivan Bontchev şi Nikolay Nankov, având ca sursa de inspiraţie mitologia greacă şi frumuseţea răvăşitoare a zeiţelor din acele timpuri. Produsul video este plin de senzualitate şi evidenţiază corpul uman prin diferite ţinute.


Albumul de debut al cântăreţei lansat în 2006 a propulsat-o pe scena muzicală din Bulgaria, iar în 2008 materialul „Sled 12” i-a asigurat Galenei mai multe single-uri de top.

După o pauză făcută ca urmare a naşterii unui copil, artista revine în lumina reflectoarelor prin alte două discuri, iar în 2011 primeşte premiul “Best female artist” de la Planeta TV Music Awards, acesta fiindu-i înmânat şi anul acesta.

Pe lângă abilităţile vocale, Galena dansează excelent, fiind un spirit temperamental şi una dintre cele mai bine cotate şi populare interprete.