Galeria personajelor din Valentina, grasuța mea frumoasa

Apropo.ro / 20.07.2004, 14:40
Galeria personajelor din Valentina, grasuța mea frumoasa
Natalia Streignard este Valentina Villanueva Lanz Orfana, obeza, timida și mioapa. Este o fata sensibila și afectuoasa care, dupa un teribil accident în care-și pierde parinții, este nevoita sa se mute în casa unchilor ei, fara sa banuiasca nimic din calvarul care avea


Natalia Streignard este Valentina Villanueva Lanz

Orfana, obeza, timida și mioapa. Este o fata sensibila și afectuoasa care, dupa un teribil accident în care-și pierde parinții, este nevoita sa se mute în casa unchilor ei, fara sa banuiasca nimic din calvarul care avea sa urmeze. Însa firea ei simpatica și inteligența evidenta o ajuta sa se descurce în mediul ostil din casa matușii Olimpia. Asta pana cand apare varul sau, Orestes, care se va îndragosti iremediabil de ea, deși dragostea lor va trebui sa treaca prin diverse probe.

Hilda Abrahamz este Olimpia Mercouri de Villanueva

O femeie rautacioasa, barfitoare și nesuferita. Este un vulcan de senzualitate, care se bucura de privilegiul de a avea un soț care o iubește la nebunie, un amant entuziast și un servitor care o idolatrizeaza. În ciuda aparențelor, Olimpia este o parvenita care elimina fara remușcari pe oricine se interpune între ea și averea familei Villanueva. Fiind mama lui Orestes, ea se va transforma în cel mai mare dușman al Valentinei. Se va dovedi ca ascunde un mare secret.

Juan Pablo Raba este Orestes Villanueva Mercouri

Un talentat desenator și directorul unei firme de publicitate. El este iubitul lui „La Chiqui”, dar sta cu ea mai mult din obișnuința decat din dragoste. Cand Valentina va ajunge în casa lui, Juan se va îndragosti de ea fara sa-și dea seama și va deveni prietenul, confidentul și protectorul ei. Astfel vom descoperi în Juan un justițiar necruțator, însa destinul îl va obliga sa treaca prin diverse transformari. El va descoperi ca originea sa ascunde secrete inimaginabile despre el și familia lui.

Flavio Caballero este Juan Ángel Villanueva

Este un impresar bogat, dar un om corect și drept. Cu toate acestea, nu se va dovedi în stare sa țina piept nesuferitei sale soții, Olimpia, care nu știe cum sa puna mana mai repede pe averea lui. El va deveni obiectul unei iubiri imposibile a inocentei Tza Tza, matușa Valentinei.

Emma Rabbe este Tza Tza Lanz (Sása)

Este matușa Valentinei, o femeie care și-a dorit de cand se știe sa devina o mare actrița. La cei 36 de ani ai ei,
Tza Tza este înca necasatorita și nu are copii și, deși afirma sus și tare ca munca este singura ei pasiune, ea mai ascunde o mare dragoste, și anume: Juan Ángel Villanueva. O vom simpatiza pentru ca se va transforma în cea mai mare aparatoare a drepturilor Valentinei.

Marianela González este Pandora Villanueva

Este fiica Olimpiei. O tanara rebela, care ascunde o mare tristețe din cauza unor secrete pe care nu le poate dezvalui nimanui, și care au traumatizat-o. Ca atare, ea adopta un comportament ostil, pe alocuri isteric, fața de cei din jur, ceea ce-i obliga pe parinți sa o țina sub supravegehere psihiatrica. Însa inteligența ei este intacta și reușește sa-i fenteze deseori chiar și pe medici. Toata lumea o catalogheaza drept isterica.

Norkis Batista este Chiquinquirá Lorenz Rivero „La Chiqui”

Un superb top model, voluptuoasa, atragatoare și stilata. Este și normal, daca te gandești ca a crescut în lux și n-a avut nici o grija toata viața ei, în afara de a arata bine. Fiind fiica unica, Chiqui este aroganta și prost crescuta, dar asta nu o oprește sa devina iubita lui Orestes și confidenta Ariadnei. Cel care îi va da o lecție pe care nu o va uita prea ușor va fi Franklin Carreno.

Jerónimo Gil este Franklin Carreno

Tanarul și modestul polițist traiește împreuna cu familia sa in pensiunea lui Tza Tza. Din cauza unor neînțelegeri ajunge sa aiba relații tensionante cu Orestes. Surprinzator, datorita nobleței, carismei și simplitații lui, Franklin cucerește inima frivolei „La Chiqui”. Tot el este desemnat sa ia urma „Crinului de argint”.

Luciano D’Alessandro este Román Fonseca

Este iubitul Ariadnei, un barbat superficial, imatur și iresponsabil, al carui unic scop în viața este sa se distreze și sa cheltuiasca averea familiei. Este un viclean dintre aceia care rezolva orice problema cu un zambet și se va coaliza cu iubita lui pentru a o face sa sufere pe Valentina.

Félix Loreto este Lorenzo Lorenz „Lolo”

Un seducator care nu cunoaște fidelitatea. Este un barbat ambițios, arivist și afemeiat. Este casatorit cu „la Muneca”, dar nu mai este deloc interesat de persoana ei, însa nu divorțeaza pentru ca nu dorește sa renunțe la statutul sau. Este tata lui „La Chiqui” și amantul secret al Olimpiei. În viitor, o femeie îi va schimba viața.

Prakiti Maduro este Ninfa

O tanara rebela și barfitoare. Raspunde de activitațile administrative din casa Villanueva. O uraște pe Olimpia și o ironizeaza imitand-o. Va fi una dintre cele mai bune prietene și confidente ale Valentinei.

Belén Marrero este Camelia Rivero de Lorenz „La Muneca”

Este soția lui Lorenzo Lorenz, o femeie rafinata, milostiva și încantatoare. Traiește o viața boema, plina de lux, dar asta nu reușește sa o scoata din starea de apatie în care se afla. În adolescența a fost logodita cu Juan Ángel Villanueva, dar Olimpia s-a interpus între ei și i-a furat logodnicul. Este mama lui „La Chiqui”. Se va dedica operelor de caritate.

Marcos Moreno este Roque Juliá

Asistentul și mana dreapta a Olimpiei. Este aspru, puternic și fidel. Cunoaște toate secretele despre trecutul și prezentul șefei sale. El va încerca sa-și mascheze dragostea puternica pe care o nutrește pentru Olimpia printr-un servilism exagerat. Este sfatuitorul lui Orestes.

Hugo Vasquéz este Jordi

Un tanar polițist. Este cel mai bun prieten al lui Franklin. Are ritmul în sange și nimeni nu-l întrece pe ringul de dans. Este îndragostit de Beatriz, dar ea îl vede doar ca pe un frate. Este un sprijin pentru Valentina.

Amalia Pérez Díaz este Celeste Villanueva de Dupont

Bunica Valentinei. Este matroana familiei Villanueva. Locuiește în Spania și de acolo încearca sa dirijeze destinele moștenitorilor ei. Cand moare mama Valentinei, ea va fi cea care va decide ca nepoata sa trebuie sa se mute în casa Villanueva. Va fi victima unei boli teribile.

Ana Beatriz Osorio este Beatriz Carreno „Bea”

Este fiica cea mica a Gladiolei și sora lui Franklin. Se va îndragosti iremediabil de Alejandro Silva. Va deveni cea mai buna prietena a Valentinei și, împreuna cu ea, se vor coaliza în lupta pentru dreptate.

Aileen Celeste este Ariadna Villanueva

Traiește doar pentru a se bucura de viața, a face tot felul de nebunii și a-i face pe plac iubitului sau, Roman. Frivolitatea este cartea ei de vizita. O va necaji frecvent pe verișoara sa, Valentina, pentru umilința de a avea o ruda supraponderala. Este cea mai buna prietena a lui „La Chiqui”. Viseaza sa devina un fotomodel internațional.

Carlos Márquez este Don Segundo Villanueva

Este general în rezerva. Un barbat excentric, considerat nebun de catre rudele lui. El, însa, este un om înțelept și cult, care fara sa vrea cunoaște toate secretele din casa Villanueva. Se va opune cu toate forțele sale uneltirilor Olimpiei.

Daniel Blasco este Samuel Robinson

Student la actorie. Viseaza sa ajunga o mare vedeta. Are o fire vesela, este optimist și aventurier. Asista la clasele de actorie ale Tza Tzei, pe care o admira foarte mult. Este cel mai bun prieten al Beatrizei.

Carlos Álvarez este Aquiles Villanueva

Fiul cel mare al Olimpiei și al lui Juan Ángel. Studiaza muzica și își dorește sa devina cantareț. O trauma teribila i-a marcat adolescența și, din acel moment, s-a „exilat” în lumea lui interioara. De cand a realizat ca este homosexual, încearca sa ascunda pe cat posibil acest lucru. Valentina îi ofera prietenia ei și se va trasnforma în aliata lui.

Acasa Magazin