Galliquio a efectuat vizita medicala

Apropo.ro / 11.09.2007, 13:45
Galliquio a efectuat vizita medicala
Peruanul John Galliquio a efectuat vizita medicala la Institutul Național de Medicina Sportiva, dupa care va semna un contract pe trei ani cu Dinamo, daca rezultatele analizelor vor fi pozitive. "Am plecat pentru ca mi s-a zis ca trebuie sa ajung cat mai repede la Dinamo. Am vrut sa

Peruanul John Galliquio a efectuat vizita medicala la Institutul Național de Medicina Sportiva, dupa care va semna un contract pe trei ani cu Dinamo, daca rezultatele analizelor vor fi pozitive.

„Am plecat pentru ca mi s-a zis ca trebuie sa ajung cat mai repede la Dinamo. Am vrut sa vin pentru ca a fost o oferta importanta pentru mine si imi dau seama ca am o imensa oportunitate sa imi demonstrez valoarea”, a declarat Galliquio pentru siteul oficial al clubului Dinamo.

Intrebat ce stie despre campionatul romanesc, despre Dinamo si despre rivala acesteia, Steaua, Galliquio a raspuns: „Am auzit cate ceva despre campionatul romanesc, stiu ca Zenga este antrenorul lui Dinamo… Degeaba ma intrebati de Steaua pentru ca nu am auzit de aceasta echipa. Si nici nu pot sa pronunt acest nume pentru ca nu stiu limba romana.”

Mirel Mircea