Ganea a primit avertisment

Apropo.ro / 21.08.2006, 16:23
Ganea a primit avertisment
Atacantul Ionel Ganea a primit un avertisment din partea conducerii clubului Dinamo pentru declarațiile facute la adresa direcorului executiv, Cristi Borcea, la finalul partidei cu Politehnica Timișoara, câștigata de dinamoviști cu scorul de 3-1. Jucatorul și

Atacantul Ionel Ganea a primit un avertisment din partea conducerii clubului Dinamo pentru declarațiile facute la adresa direcorului executiv, Cristi Borcea, la finalul partidei cu Politehnica Timișoara, câștigata de dinamoviști cu scorul de 3-1.

Jucatorul și antrenorul Mircea Rednic s-au întâlnit, luni, în jurul prânzului, la biroul lui Cristi Borcea de la sediul FC Dinamo.

Dupa circa o ora de discuții, s-a decis ca jucatorul sa primeasca un avertisment și sa retracteze declarațiile date la finalul partidei cu Poli, la antrenamentul programat în aceasta dupa-amiaza.

Omul de afaceri Vasile Turcu, acționar la FC Dinamo, a pus afirmațiile lui Ionel Ganea pe seama caldurii. „Cred ca sub presiunea temperaturii ridicate din timpul meciului, tensiunea acumulata și emoțiile marcarii primului gol l-au determinat pe Ganea sa faca acele declarații. Nu se împaca cu ideea de a fi rezerva. Ganea e un jucator de mare valoare, profesionist, dar care trebuie sa înțeleaga ca este în lotul lui Dinamo, dar nimeni nu are garantat locul de titular”, a declarat Turcu.

Mediafax