Ganea: „Am luat bani si am facut-o pe Steaua campioana!” (Prosport)

Apropo.ro / 30.12.2008, 14:00
Ganea:
Dupa ce ieri si-a aratat disponibilitatea de a semna cu Steaua, Ganea dezvaluie ca a primit in trecut o prima substantiala din Ghencea, deoarece a trimis titlul acolo, scrie Prosport.

Desi nu a dat date suplimentare despre meciul respectiv, mai mult ca sigur atacantul s-a referit la acel celebru 2-2 din Banie, contra Rapidului, din ultima etapa a sezonului 1997-1998. Atunci, formatia din Ghencea si Rapidul se aflau in disputa directa pentru titlul de campioana. Steaua avea nevoie ca giulestenii sa se incurce la Craiova si ei sa invinga acasa pe Gloria Bistrita.

Ganezul a fost atunci eroul meciului, reusind o dubla si trimitand, practic, titlul in Ghencea. De mentionat, ca in partida de pe Ion Omblemenco a fost una ciudata, Universitatea fiind calificata automat in UEFA, in cazul in care formatia de sub Grant lua titlul. S-a zvonit atunci ca o parte din fotbalistii Craiovei au dorit sa piarda meciul cu Rapid, pentru a avea garantata prezenta in cupele europene. Pana la urma Ganea a stricat toata socoteala, motivat se pare de un bonus constistent de la formatia ros-albastra. Steaua a iesit campioana, iar Universitatea a pierdut UEFA, deoarece au fost invinsi de giulesteni in finala.

"Am luat banii si am facut-o pe Steaua campioana", s-a rezumat sa spuna Ganea.

Mai multe detalii despre declaratia lui Ionel Ganea, pe Prosport.ro.

Foto: Prosport.ro
Â