Ganea: Borcea m-a scos din echipa

Apropo.ro / 21.08.2006, 10:15
Ganea: Borcea m-a scos din echipa
Atacantul echipei Dinamo, Ionel Ganea, a lansat, duminica, un atac dur la adresa directorului executiv al clubului, Cristi Borcea, afirmând ca acesta a dorit scoaterea sa din primul 11, dupa ce în ultimele doua partide a fost rezerva, titular în atac fiind Claudiu Niculescu. "Pe mine nu

Atacantul echipei Dinamo, Ionel Ganea, a lansat, duminica, un atac dur la adresa directorului executiv al clubului, Cristi Borcea, afirmând ca acesta a dorit scoaterea sa din primul 11, dupa ce în ultimele doua partide a fost rezerva, titular în atac fiind Claudiu Niculescu.

„Pe mine nu m-a scos antrenorul din echipa, ci domnul Borcea. Astea sunt regulile aici, la Dinamo. Nu face Borcea echipa, dar el da bani. Se scrie ca nu dau goluri… E adevarat, dar nu pot sa le fac singur pe toate. Atâta timp cât un antrenor nu e lasat sa lucreze sau sa piarda pe mâna lui, eu zic ca este foarte greu”, a spus Ganea, la finalul partidei Dinamo – Poli Timișoara, scor 3-1, din etapa a IV-a a Ligii I, în care a înscris și primul sau gol pentru „alb-roșii”.

Ganea a menționat ca nu s-a certat cu nimeni din echipa și ca relația sa cu antrenorul Mircea Rednic este una foarte buna. „Nu am avut și nu voi avea niciun conflict. Lui Rednic nu îi face nimeni echipa, dar acționarii mai fac și unele presiuni”, a menționat Ganea, care nu a dorita sa comenteze pe marginea viitorului sau la Dinamo.

Tehnicianul Mircea Rednic a afirmat ca Ganea risca sa fie amendat sau chiar exclus din lot pentru astfel de afirmații. „Foarte bine ca a declarat asta. Eu îi dau primul avion daca vrea sa plece. Daca își da drumul la gura și face declarații de genul asta, poate fi foarte amendat și risca sa fie exclus din lot, indiferent cine este”, a comentat Rednic.

Surse din cadrul FC Dinamo susțin ca directorul executiv Cristi Borcea l-a asigurat pe Claudiu Niculescu ca va juca titular daca ramâne la Dinamo, dupa ce atacantul a plecat din cantonament înaintea meciului tur cu Beitar Ierusalim, din prima manșa a turului II preliminar al Cupei UEFA, cu intenția de a parasi definitiv clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare și de a semna un contract cu Poli Timișoara. Mai mult, cunoscând firea recalcitranta a lui Ganea, Borcea i-ar fi promis lui Niculescu ca, daca acesta se va arata nemulțumit de statutul sau de rezerva, va fi exclus din lot, pe motiv de indisciplina. Meciul cu Poli Timișoara a fost al doilea în care Niculescu a fost titular, dupa tentativa de a parasi Dinamo, iar Ionel Ganea a fost rezerva. Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a susținut în repetate rânduri ca prefera un sistem de joc cu doi atacanți, singurul care are asigurat locul în primul 11 fiind Ionel Danciulescu.

Niculescu: Mi-ar parea rau sa plece Ganea

Atacantul Claudiu Niculescu a declarat ca i-ar parea rau ca Ionel Ganea sa plece de la Dinamo din cauza nemulțumirii sale legate de faptul ca în ultimele doua partide a fost doar rezerva.

„Nu vreau sa comentez ce a zis Ganița. Mi-ar parea rau sa plece. La gol i-am sarit în brațe, pentru ca își dorea foarte mult sa înscrie. Orice jucator este suparat când sta pe banca de rezerve, am trecut și eu prin asta. Daca domnul Rednic va considera ca nu merit sa joc, nu va fi nicio problema”, a spus Niculescu.

Capitanul echipei Dinamo, Ionel Danciulescu, nu crede ca nemulțumirea lui Ganea este atât de mare încât sa-l determine sa plece de la echipa. „Este nevoie de toata lumea la echipa. Vor fi multe meciuri și va veni rândul fiecaruia. Ganea este un jucator foarte, foarte bun și s-a vazut și astazi. Este un coleg extraordinar, nu cred ca va pleca”, a punctat Danciulescu.

La finalul partidei Dinamo – Poli Timișoara, scor 3-1, din etapa a IV-a a Ligii I, Ionel Ganea a lansat un atac la adresa directorului executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, afirmând ca acesta a dorit scoaterea sa din primul 11. „Pe mine nu m-a scos antrenorul din echipa, ci domnul Borcea”, a spus Ganea, care în partida de duminica a înscris primul sau gol pentru Dinamo.

Meciul cu Poli Timișoara a fost al doilea în care Niculescu a fost titular, dupa tentativa de a parasi Dinamo, iar Ionel Ganea a fost rezerva. Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a susținut în repetate rânduri ca prefera un sistem de joc cu doi atacanți, singurul care are asigurat locul în primul 11 fiind Ionel Danciulescu. La aflarea declarațiilor facute de Ganea, Rednic a spus ca acesta risca sa fie amendat sau chiar exclus din lot.

Mediafax