Ganea s-a accidentat

Apropo.ro / 23.07.2004, 09:55
Ganea s-a accidentat
Atacantul Ionel Ganea s-a accidentat la genunchi, miercuri seara, în timpul meciului amical pierdut de echipa sa Wolverhampton, cu scorul de 1-2, în fața formației Lyn Oslo, în cadrul turneului de pregatire din Norvegia. Ganea va fi supus, vineri, unui examen radiologic pentru

Atacantul Ionel Ganea s-a accidentat la genunchi, miercuri seara, în timpul meciului amical pierdut de echipa sa Wolverhampton, cu scorul de 1-2, în fața formației Lyn Oslo, în cadrul turneului de pregatire din Norvegia.

Ganea va fi supus, vineri, unui examen radiologic pentru a se stabili gravitatea accidentarii.

„Speram ca accidentarea sa nu fie atît de grava cît ne temem ca ar putea fi”, a declarat managerul Dave Jones.

Ionel Ganea este al treilea component al reprezentativei României care ar putea absenta de la meciul cu Finlanda, programat pe 18 august, în preliminariile Cupei Mondiale, dupa fundașul echipei AS Roma, Cristian Chivu, și jucatorul formației Șahtior Donețk, Razvan Raț.

Chivu, care s-a accidentat la degetul mic al piciorului drept pe 23 iunie, ar putea fi operat, caz în care va reveni pe teren abia în luna decembrie. Raț ar putea absenta o luna, el accidentîndu-se, miercuri seara, în timpul unui meci cu formația Odessa.

Mediafax