Ganea: Voi semna cu Rapid

Apropo.ro / 20.12.2006, 09:58
Ganea: Voi semna cu Rapid
Atacantul Ionel Ganea a declarat, marți, la hotel Crowne Plaza, ca va semna, în cursul acestei saptamâni, un contract pe patru sezoane și jumatate cu FC Rapid. "Nu mai este nicio chestiune de timp, de nimic, totul este în regula. Voi semna mai


Atacantul Ionel Ganea a declarat, marți, la hotel Crowne Plaza, ca va semna, în cursul acestei saptamâni, un contract pe patru sezoane și jumatate cu FC Rapid.

„Nu mai este nicio chestiune de timp, de nimic, totul este în regula. Voi semna mai mult ca sigur cu Rapid în cursul acestei saptamâni un contract pe patru ani și jumatate. Am primit o oferta foarte buna și la vârsta pe care o am, un contract de patru ani și jumatate înseamna enorm. Am vorbit deja cu Razvan Lucescu, ma înțeleg foarte bine cu el”, a spus Ganea.

Ionel Ganea a afirmat ca a primit oferta de a prelua un post de vicepreședinte, atunci când se va retrage din activitate. „Domnul Copos mi-a oferit un post de vicepreședinte dupa ce termin cariera de fotablist. Numai un fraier nu ar fi acceptat oferta”, a completat Ganea, care a menționat ca mijlocașul Catalin Munteanu, dat afara de la Dinamo, va fi colegul sau și la Rapid.

Ionel Ganea a petrecut câteva ore la Crowne Plaza împreuna cu soția, copiii și cu principalul acționar al FC Rapid, George Copos.

Ganea spune ca a fost mințit și nu mai putea continua la Dinamo

Atacantul Ionel Ganea a declarat, marți, ca a fost mințit și din aceasta cauza nu mai putea continua la echipa Dinamo, negând în același timp faptul ca și-a reziliat contractul pentru ca gruparea FC Rapid i-ar fi oferit un salariu anual mai mare.

„La mine nu conteaza banii, tot românul trebuie sa înțeleaga asta. O data mințit, cu mine e greu sa mai lucrezi. Eu nu mai am încredere”, a afirmat atacantul la finalul întâlnirii pe care a avut-o, marți, cu principalul acționar al FC Rapid, George Copos, la Hotel Crowne Plaza.

Întrebat daca la Dinamo a avut probleme cu antrenorul Mircea Rednic sau cu persoanele din conducerea clubului, golgeterul la zi al Ligii I a raspuns: „Cu antrenorii nu am avut nicio problema, sincer. Lui Mircea Rednic vreau sa-i mulțumesc pentru șansa pe care mi-a acordat-o și pentru ca a dorit sa lucram împreuna. Probabil ca odata o sa ma revanșez fața de el”.

Ionel Ganea a mai adaugat ca era dispus chiar sa își încheie cariera de fotbalist la Dianamo. „Daca ar fi fost alta situație, probabil ca mi-aș fi dorit sa-mi închei cariera la Dinamo. Dar acum sunt suta la suta jucatorul Rapidului”, a precizat Ganea.

Mediafax