Gangsteri mexicani, copiați de bărbații din Bangkok (Video)

De: Carmen Ulian / 21.03.2014, 15:00
Gangsteri mexicani, copiați de bărbații din Bangkok (Video)
Un nou trend își face loc printre locuitorii Bangkokului. Bărbații de aici se îmbracă și se comportă precum gangsterii mexicani.

Ciudat și ușor confuz. Bărbați din toate categoriile sociale din Bangkok adoptă noaptea stilul gangsterilor mexicani. Ziua, ei sunt cetățenii obișnuiți, fiecare cu meseria sa, iar noaptea se transformă în idolii lor.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Se declară pasionați de cultura mexicanilor și stilul lor de viață, al gangsterilor… desigur. Îi copiază în toate cele. Unii dintre ei lucrează la Guvern, alții sunt polițiști, medici, etc, sunt oameni cu locuri de muncă normale, însă doar noaptea devin cu totul alte persoane.

Ei fac parte din banda de mexicani D60 din districtul Din Daeng. În total sunt 27 de membri – tatuați, cu haine asemănătoare, accesorii pe măsură, și toți provin din acest district. Unii dintre ei au mărturisit că au adoptat acest stil după ce au urmărit videoclipuri pe YouTube și au realizat că reflectă stilul lor de viață.

Membrii D60 declară că nu au format banda pentru a provoca probleme celor din jur sau dușmanilor lor, ci pentru a avea un sprijin unii în ceilalți, pentru a socializa, a se îmbăta și distra.