Gara cea de toate zilele

Apropo.ro / 28.12.2001, 14:43
Gara cea de toate zilele
Gara Traversarea pasajului subteran ce duce spre statia CFR Oradea este o aventura comparabila cu o expeditie speologica. Treptele sunt foarte alunecoase, o parte a pasajului este inundata, zloata ajungand in unele locuri pana peste glezna. Ca si cum toate astea nu ar fi destul pentru a pata

Gara
Traversarea pasajului subteran ce duce spre statia CFR Oradea este o aventura comparabila cu o expeditie speologica. Treptele sunt foarte alunecoase, o parte a pasajului este inundata, zloata ajungand in unele locuri pana peste glezna. Ca si cum toate astea nu ar fi destul pentru a pata faima unui oras pretins civilizat, apa din pasaj a inghetat pe alocuri in straturi groase, iar becurile lipsesc, parca inadins, tocmai acolo. Ce conteaza, daca la suprafata Primaria a pus brad si becuri multe?

Rogerius
Pe strada Progresului, un hidrant curge de cateva saptamani in sir. Probabil ca apa este destul de calda, din moment ce o parte a cursului este „navigabil”, inghetul survenind abia mai in aval. Un fenomen similar se petrece si mai catre centru, culmea, pe aceeasi strada, la doi pasi de Clubul Constructorul. Daca asa stau lucrurile, o intrebare pare legitima: unde-i, domnule, Progresul?

Sursa: Bihoreanul