Garmin a prezentat Forerunner 405

Apropo.ro / 28.01.2008, 17:16
Garmin a prezentat Forerunner 405
Garmin a prezentat Forerunner 405, cel mai recent model din seria populara de GPS-uri cu functii de fitness incorporate

Garmin a prezentat Forerunner 405, cel mai recent model din seria populara de GPS-uri cu functii de fitness incorporate.

Cei care poarta acest aparat vor primi informatii despre viteza, distanta parcursa, pulsul cardiac si locul in care se afla.

Functia touch bezel, un inel aflat in jurul cadranului, permite navigarea prin simpla apasare, tinere sau miscare a degetului pe inel. Utilizatorii pot incepe o noua sesiune de alergat, pot accesa istoria sesiunilor de antrenament sau pot provoca la o intrecere un partener virtual.

Dispozitivul este rezistent la apa (IPX7) si poate fi folosit atat afara, in spatii largi, sau in casa, putand fi utilizat in orice sezon al anului, iar receiver-ul ultra-senzitiv al GPS-ului permite receptia satelitilor.

Un senzor de bicicleta optional ii ajuta pe ciclisti sa monitorizeze cadenta pedalarii si viteza rotilor. Cu o greutate de doar 60 de grame si disponibil in doua culori, negru si verde-gri, Forerunner 405 se incadreaza perfect in sala de sport, la birou sau pe strazile orasului.

Odata ce sesiunea s-a incheiat, folosind tehnologia ANT+Sport, Forerunner 405 trimite datele sesiunii catre calculatorul utilizatorului prin transfer de date wireless.

Functiile wireless ale dispozitivului Forerunner 405 sunt activate de reteaua ANT+Sport. Aceasta este o interfata wireless de top ce ofera toate beneficiile comunicatiilor digitale wireless cu un consum de curent redus fata de alte protocoale wireless.

Pretul recomandat pentru Forerunner 405 incepe de la 349 Euro.