Gărzile de corp ale lui Obama s-au îmbătat la Amsterdam

Apropo.ro / 26.03.2014, 13:00
Gărzile de corp ale lui Obama s-au îmbătat la Amsterdam
Trei agenți din cadrul Secret Sevice, însărcinați cu protecția președintelui american Barack Obama în Olanda săptămâna aceasta, au fost retrimiși în Statele Unite după ce au consumat băuturi alcoolice.

„Unul dintre ei a fost găsit mort de beat în holul unui hotel” din Amsterdam, duminică dimineața, cu o zi înainte de sosirea președintelui american în regat, la un summit pe tema crizei ucrainene, scrie ziarul The Washington Post, care citează sub protecția anonimatului trei surse.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Secret Service, organizația de elită însărcinată cu asigurarea securității președintelui american, a mai fost în centrul unui scandal în aprilie 2012, când agenți ai săi au consumat băuturi alcoolice și au adus prostituate la hotelul la care erau cazați înainte de sosirea lui Obama în orașul Cartagena din Columbia.

În cazul de față, „presupusul comportament (al unor agenți) încalcă noile reguli de conduită adoptate de către Secret Service” în urma scandalului din Columbia”, a subliniat publicația americană.

Un purtător de cuvânt al Secret Service, Ed Donovan, a confirmat că Agenția „a trimis trei angajați acasă din motive disciplinare” și că aceștia sunt vizați de o suspendare administrativă pe perioada anchetei.