Gata colindatul, începem alergatul! Sâmbătă 18 ianuarie, ProSport te cheamă la Prima Ieșire în Herăstrău!

Apropo.ro / 09.01.2014, 16:57
Gata colindatul, începem alergatul! Sâmbătă 18 ianuarie, ProSport te cheamă la Prima Ieșire în Herăstrău!
Vârsta nu e o scuză. Marin Cenușă are 74 de ani și a mers Cu bicicleta la mare, alături de ProSport! Nici vremea nefavorabilă nu e o scuză. Andrei Roșu a alergat primul său maraton tocmai la Polul Nord! Iar ploaia mai degrabă te ambiționează, chiar și când mergi cu bicicleta la munte.

Nici măcar lipsa de pregătire nu e un argument. Nici un loc nu e inaccesibil, doar am închis Pasajul Basarab. Nicio clădire nu e prea înaltă. Din nou, o spun și amatorii. Niciun bulevard nu e prea lung dacă vrei să Biciclești. Iar când l-am văzut alergând cu noi pe pasajul Basarab și pe Sabin, chiar n-am mai avut curajul să găsim nicio scuză.

Am intrat în 2014 cu gândul de a renunța la scuze. Și de a continua mișcarea. Începem chiar sâmbăta viitoare, pe 18 ianuarie. Nu ne interesează cum e vremea. Ne vedem în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle. Dacă vrei să participi, te poți înscrie până la ora 10:30. La ora 11:00 dăm startul: o tură de alergare (3 km) sau trei ture de ciclism (3×3 km). Până atunci, ținem legătura pe pagina de Facebook ProSport Prima Ieșire

La final, facem poze și bem un ceai fierbinte. Și facem calendarul evenimentelor ProSport și pro sport pentru 2014, când mergem din nou cu bicicleta la mare, la munte și prin București, alergăm prin cele mai interesante locuri și cine știe pe unde ne mai cățărăm. 

Harta traseului pentru Prima Ieșire de sâmbătă, 18 ianuarie: