Gazonul de pe stadionul echipei FC Arges va fi refacut

Apropo.ro / 26.02.2004, 10:43
Gazonul de pe stadionul echipei FC Arges va fi refacut
Conducerea clubului FC Argeș a anunțat, miercuri, ca, la sfîrșitul acestui sezon, vor începe lucrarile de refacere a gazonului de pe stadionul "Nicolae Dobrin". Președintele gruparii piteștene, Paul Schiaucu, a precizat ca lucrarile vor dura aproximativ patru

Conducerea clubului FC Argeș a anunțat, miercuri, ca, la sfîrșitul acestui sezon, vor începe lucrarile de refacere a gazonului de pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Președintele gruparii piteștene, Paul Schiaucu, a precizat ca lucrarile vor dura aproximativ patru luni, iar pîna la finalizarea acestora, formația FC Argeș va disputa partidele programate pe teren propriu la Mioveni, chiar daca stadionul are o capacitate de numai 4.000 de locuri.

Lucrarile de la stadionul „Nicolae Dobrin” vor fi efectuate de firma fratelui lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, aceeași societate care s-a ocupat de reamenajarea terenului din Giulești și de cel al Stadionului Național din Complexul „Lia Manoliu”.

Reprezentanții municipalitații, care administreaza stadionul piteștean, intenționeaza sa viziteze stadionul echipei Rapid București, pentru a aprecia modul în care au fost realizate lucrarile de refacere a gazonului.

Mediafax