Geanina Ilieş a plecat de la Antena 1

De: Cătălina Matei / 09.08.2016, 09:28


Geanina Ilieş a plecat de la Antena 1
Geanina Ilieş, prezentatoarea „Observatorului de weekend” şi „Observatorului Special”, spune adio ştirilor după şase ani.


„Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârstă de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viaţă, care să-mi ocupe zilele săptămânii şi nu sâmbetele şi duminicile, weekend-urile pe care aş vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu şi familiei. În următoarele câteva luni voi lua o mică pauză în ceea ce priveşte televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamnă. În ceea ce priveşte propunerile din partea altor trusturi, că la orice persoană publică, da, au fost, dar în momentul de faţă nu există nicio concretizare in acest sens.

Mulţumesc publicului telespectator pentru toate gândurile bune, dar şi colegilor de la Observator, care mulţi dintre ei s-au transformat în adevăraţi prieteni. Vă aştept cu drag, pentru ultima oară, în weekend-ul ce va urma, la Observator… să ne luăm rămas bun! Ne vedem în continuare pe pagina de facebook, instagram şi în curând pe site-ul geaninailies.ro”, a scris Geanina Ilieş pe Facebook.