Geanina Ilieş a sărbătorit Ziua Americii cu un hamburger uriaş

Apropo.ro / 05.07.2012, 11:35
Geanina Ilieş a sărbătorit Ziua Americii cu un hamburger uriaş
Geanina Ilieş, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a sărbătorit Ziua Americii în cel mai tradiţional mod cu putinţă: înconjurată de cowboy, steaguri, muzica country şi nelipsiţii hamburgeri.

Vedeta a participat aseară la petrecerea tematică a unui restaurant din Bucureşti, alături de câţiva prieteni apropiaţi, unde şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră de cocktail, foarte sexy, atrăgând astfel privirile tuturor invitaţilor.
Printre aceştia s-au numărat foarte mulţi cetăţeni americani, unii dintre ei insistând să se fotografieze împreună cu Geanina, uimiţi de frumuseţea româncei.

Geanina IliesGeanina Ilieş, fostă Varga, s-a delectat cu preparate tradiţionale americane, aripioare de pui picante Buffalo, cheesecake, plăcintă cu mere, iar surpriza serii a fost atunci când s-a trezit cu un hamburger imens în farfurie.
Bucătarul şef al restaurantului a pregătit un exemplar ieşit din comun, cu opt etaje, a cărui înălţime depăşea 40 de cm. Vedeta s-a fotografiat cu impresionantul burger şi l-a testat împreună cu prietenii ei.