Geanina Ilieş (ex-Varga), o mămică de preşedinte!

De: Nicoleta Nicolae / 01.03.2012, 06:00
Geanina Ilieş (ex-Varga), o mămică de preşedinte!
Geanina Ilieş (ex-Varga) se mândreşte cu faptul că este o mamă tânără şi crede că fiul ei Patrick este cea mai importantă persoană din viaţa ei. Petrec mult timp împreună, merg împreună la grădiniţă, scriu şi desenează iar, în pauze, urmăresc desenele animate preferate.

– Geanina, cum decurge o zi din viaţa ta şi a lui Patrick?
Facem lucruri normale şi frumoase. Mergem la grădiniţă, ne jucăm, scriem, desenăm. Încerc să îmi petrec cât mai mult timp cu el pentru că este cea mai importantă persoană din viaţa mea şi ştiu că acum, la 5 anişori, întrebările vin ca pe bandă rulantă şi răspunsurile trebuie să fie pe măsură.

– Dar care este activitatea voastră preferată?
Să scriem şi să calculăm. Îi place foarte mult matematica şi mă distrează când face adunări şi scăderi cu toate obiectele din casă. Are o imaginaţie extrem de bogată şi e foarte haios.


– Cum se împacă viaţa de mamă cu cea de vedetă?

Nu există comparaţie. E mult mai frumos să fii mamă, e un dar Divin.În momentul în care un copil apare în viaţa ta, lucrurile se schimba, viaţa ta ia o altă întorsătura… una mult mai frumoasă. Sunt anumite lucruri pe care nu le conştientizezi decât în momentul în care un copil apare în viaţa ta. Atunci vei simţi împlinirea cu adevărat. Cât despre viaţa ca persoană publică, azi eşti, mâine nu mai eşti, important e să faci lucruri frumoase, cu plăcere, demne de tine. În schimb, mamă vei fi toată viaţa.

– Ce îşi doreşte Patrick să devină atunci când va fi mare?
Ultima oară mi-a zis că vrea să se facă Preşedintele României. E de bine, credeţi-mă!

– E un copil care iubeşte animalele?
Patrick e foarte jucăuş, adoră animalele şi ar aduce acasă toţi câinii vagabonzi pe care i-ar găsi în stradă. E foarte sensibil, are un suflet minunat! Acasaăavem un doberman, Nero. Iarna asta s-au distrat amândoi pe cinste cu sania…Patrick îl adoră.

– Care a fost prima ta experinţă Disney? Dar a lui Patrick?
Disneyland Paris a fost locul perfect pentru vacanţa de vis a lui Patrick. Sincer, cred că şi eu am fost la fel de nerăbdătoare, eram 2 copii într-o lume de vis, pe un tărâm magic, unde ne-am întâlnit cu personajele de desene animate preferate, am dansat, iar Patrick s-a simţit minunat.

– Care este desenul animat preferat de el?
Scooby Doo şi desenele cu Mickey Mouse.

– Dar desenul tău preferat?
Tom şi Jerry, dar întotdeauna mi-a fost milă de Tom, chiar dacă el era „vânătorul”. Nu-i iese niciodată planul şi mi se pare că Jerry îl amăgeşte prea mult.

– Geanina, eşti o mămică tânără. Crezi că este un avantaj?
Statutul de mamă e un dar de la Dumnezeu, indiferent că ţi-l dă la 20, 30 sau 40 de ani. Faptul că am făcut un copil la 21 de ani nu a putut decât să mă bucure şi mai mult şi mai devreme! Patrick a fost un copil dorit, un vis devenit realitate şi e fiinţa care îmi insuflă cea mai mare putere şi poftă de viaţă.

Nicoleta Nicolae