Geanina Ilieş recomandă măştile naturale

De: Cătălina Matei / 20.03.2013, 10:30
Geanina Ilieş recomandă măştile naturale
Orice femeie visează să aibă pielea strălucitoare, trupul tonifiat şi o stare de spirit excelentă. Acesta nu este un vis imposibil! În aşteptarea verii, anotimpul său preferat, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1 a găsit metoda potrivită pentru a trece cu bine de astenia de primăvară.

– Care este anotimpul tău preferat?
În mod categoric, vara. Abia aştept căldura, abia aştept soarele şi marea. Parcă nu obosesc niciodată în zilele de vară şi le vreau cât mai lungi. Sper să avem anul ăsta o vară perfectă, fără caniculă şi cu cer senin.

– Până la venirea verii, trebuie să trecem cu bine de astenia de primăvară. Tu ce faci în acest sens?
În această perioadă fac mult sport, consum fructe şi legume, am o alimentaţie echilibrată, bogată în Magneziu, Fier şi vitamina C. Merg la sală cu mare drag. În ultimul timp fac pilates foarte mult. E un exerciţiu sănătos, reconfortant pentru minte şi corp.

Geanina Ilies

– Mai ţii minte care a fost cel mai frumos compliment primit vreodată?
E minunat să te simţi iubită, să iubeşti şi să te simţi protejată şi respectată. Complimentele pot veni din partea iubitului, a părinţilor, a copiilor tăi, a prietenilor sau a unor persoane pe care le întâlneşti pentru prima dată în viaţă. Este minunat să auzi persoana dragă spunându-ţi dimineaţa „Te iubesc pentru că exişti!”. Cred că unul din cele mai frumoase complimente a venit din partea băieţelului meu, Patrick. Mi-a spus într-o zi că îi mulţumeşte lui Doamne-Doamne că m-a ales pe mine să fiu mama lui pentru că sunt foarte cool.

– Care sunt cele mai importante reguli de frumuseţe în ceea ce te priveşte?
Fac, după cum am spus, mult sport şi nu pierd nopţile. Somnul suficient este esenţial pentru sănătatea fizică şi psihică. Apoi, hidratarea zilnică a pielii este foarte importantă. Atât din exterior, cu produse cosmetice adecvate, cât şi din interior, consumând multă apă plată şi sucuri naturale. Cu toţii ar trebui, însă, să ştim că frumuseţea este relativă, iar cea adevărată vine din interior, din atitudine, din capacitatea de a te accepta aşa cum eşti, de a avea încredere în tine însăţi.

Geanina Ilies

– Care este produsul cosmetic de care nu te desparţi niciodată?
Demachiantul şi crema de mâini. Seara, procesul de curăţare a pielii este esenţial pentru mine. Atunci când lucrezi în televiziune şi ai tenul încărcat de machiaj zi de zi, este extrem de important să îţi lasi pielea să respire măcar noaptea. Mi se întâmplă să mă demachiez imediat după ce termin jurnalul de ştiri şi ies în oraş seara fără pic de machiaj. Crema hidratantă de calitate este tot timpul prezentă în geanta mea.

– Ce părere ai despre măştile naturale? Se întâmplă să îşi faci aşa ceva acasă?
Le recomand! Iar noi, femeile, suntem foarte inventive la acest capitol. Sunt tratamente care îndepărtează celulele moarte, hrănesc, netezesc pielea şi o împrospătează. Eu recomand masca pentru micşorarea porilor realizată dintr-o piersica bine coaptă şi un ou. Se cojeşte fructul, se pasează, se amestecă cu oul bătut, iar pasta finală se aplică pe ten şi se lasă să acţioneze timp de 30 min. Se îndepărtează apoi cu apă călduţă. Pentru mine face minuni. Tenul capătă un aspect foarte fin, iar porii sunt închişi.

Nicoleta Nicolae