Geanina Varga citeşte cărţi cu vampiri

Apropo.ro / 04.08.2012, 06:00
Geanina Varga citeşte cărţi cu vampiri
Zilele acestea, Geanina Varga, noua prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, s-a pus cu burta pe carte. Geanina Varga nu se pregăteşte de vreun examen, nici nu citeşte despre fotbalişti, ci este preocupată de lectura unui volum cu... vampiri.

Geanina Varga, noua achiziţie a postului Antena 1, este atât de absorbită de best-seller-ul „Casa Nopţii”, încât orice oră liberă pe care o are o dedică cititului. De altfel, vedeta Antenei 1 a dat detalii pe pagina ei de Facebook despre noua sa pasiune: „… best-seller sunt la a 3-a carte din cele 7… şi, să nu râdeţi de mine, e cu vampiri!”. Geanina este atrasă de protagonista cărţii, Zoey Redbird, o adolescentă de 16 ani care ajunge într-o şcoală de vampiri – Casa Nopţii.

Se pare că nu doar Geanina Varga este pasionată de vampiri. O altă vedetă a trustului Intact atrasă de creaturile supranaturale este colega ei de la ştirile sportive ale Antenei 1, Cristina Dochianu. Blondina ne-a declarat într-un interviu, cu ceva timp în urmă, că este fana serialului „True Blood” şi, în perioada în care era iubita lui Radu de la trupa Crush, urmăreau împreună toate serialele cu vampiri.