Gelozia în funcție de zodie

Apropo.ro / 18.09.2013, 17:00
Gelozia în funcție de zodie
Gelozia face parte din viața noastră. Află cât de gelos ești în funcție de zodia ta.

 

Pe vremea.apropo.ro găsești vremea pe 15 zile

Berbec

Deși este din fire un spirit pasional care trăiește tot felul de aventuri de-a lungul vieții sale, nativul zodiei Berbec este foarte sensibil atuncând vine vorba de a fi mințit sau înșelat.

Iar gelozia lui se transpune, deseori, în ieșiri necontrolate, iraționale, uneori chiar agresive, mai ales că Berbecul nu este omul compromisului – el nu se joacă cu noțiuni de genul: stimă de sine, respect, demnitate, orgoliu, ele sunt sfinte pentru nativul acestei zodii.

Taur

Nativul zodiei Taur se luptă cu Racul și Scorpionul pentru primele locuri ale clasamentului atunci când vine vorba despre gelozie: el se naște cu o natură posesivă care îl ghidează toată viața, analizează fiecare detaliu, devin repede suspicioși, nu iartă infidelitatea sau dacă o fac, iartă cu mare dificultate.

Gelozia lor vine, totuși dintr-o altă motivație decât cea a Berbecului, de exemplu – Taurul gelozește pentru că iubește stabilitatea, echilibrul, liniștea sufletească. Pentru că astea sunt motoarele vieții sale, Taurul tinde să rămână fidel și foarte corect cu partenerul său.

De aceea, el are așteptări atât de mari de la celălalt…

Gemeni

Despre Gemeni nu putem spune că sunt geloși decât în situații extreme, când lucrurile devin evidente sau când este pus în fața unui fapt împlinit.

În general, nativul din Gemeni nu îi permite geloziei să pătrundă în minte și suflet, fiind un iubitor de libertate și urând cel mai mult monotonia. Acceptă flirtul partenerului pentru că și el îl practică frecvent și ar rezolva orice prin comunicare, chiar și micile scăpări comportamentale.

Extrem de inteligent, cel născut sub semnul astral Gemeni își dă foarte repede seama când este înșelat, fără să caute nod în papură.

Rac

Acest semn astral, un semn al nevoii de sentimente intense, are tendința de a trăi iubind continuu și fiind fidel.

La fel de posesiv ca Scorpionul, nativul din zodia Rac este, în comparație cu acesta, mai subtil, fiind totuși un semn astral mai vulnerabil decât Scorpionul.

De aceea el face multe discriminări când vine vorba de cum, unde, cui împărtășește pasiunea pentru că la baza pasiunii stă nevoia lui acerbă de încredere.

Dacă este înșelat, pentru Rac nu există pe lume motive care să îi câștige iertarea…

Citește mai multe detalii despre cum stau zodiile cu gelozia, pe One.ro