Gemene sud-coreene, de nerecunoscut după operații estetice

De: Marian Andrei / 04.12.2013, 15:30
Chirurgia plastică este atât de comună în zilele noastre, încât rezultatele sale nu ar trebui să mai mire pe nimeni. Și totuși, când rezultatele sunt cele din imaginile următoare...

Tot ce se știe despre cele două gemene din Coreea de Sud este că au participat la concursul Let’s Beauty, spectacol care are ca subiect oamenii care se simt „trași în jos” de aspectul lor fizic, ajutându-i să arate bine și să se simtă încrezători în forțele proprii.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Dacă privite din față cele două gemene nu erau chiar „scarry”, imaginile din lateral arătau o conformație a fețelor foarte deformată.

Diferențele înainte / după operații sunt semnificative iar rezultatul este, am putea spune, miraculos.

Cum arăta una dintre gemene înainte de operație și cum arată după – imagini din profil

Operațiile au schimbat complet aspectul tinerelor

Obsesia femeilor din Coreea de Sud pentru operațiile estetice ține, de ceva timp, capul de afiș al știrilor. Este de notorietate poza care le înfățișează pe cele 20 de finaliste ale Miss Coreea de Sud, care arată aproape identic.

Gemenele, la finalul transformării lor

Mai mult, un raport de anul trecut al The Economist arată că 20% dintre femeile din Seul cu vârste cuprinse între 19 și 49 de ani au apelat la chirurgia plastică pentru a-și „spori” frumusețea.