Gemenele anorexice din Australia au murit într-un incendiu

Apropo.ro / 28.08.2012, 15:40
Gemenele Clare și Rachel Wallmeyer, în vârstă de 42 de ani, din Australia au murit într-un incendiu.

Gemenele Clare și Rachel Wallmeyer din Australia au devenit cunoscute lumii întregi prin prisma luptei împotriva anorexiei. În vârstă de 42 de ani, femeile au fost găsite în locuința lor mistuită de flăcări, fără suflare.

Cele două nu au mai putut fi salvate, fiind găsite aproape carbonizate. Clare și Rachel Wallmeyer locuiau în orășelul Geelong, în apropiere de Melbourne.

Gemenele anorexice din Australia

Este un sârșit tragic al gemenelor care au apărut în repetate rânduri pe posturile de televiziune pentru a vorbi despre anorexia care le-a transformat în două schelete.

Australiencele au locuit mereu împreună, nu au fost niciodată îndrăgostite, nu au avut un loc de muncă și au considerat mereu că este doar o chestiune de timp până când își vor găsi sfârșitul, pentru că acesta le va găsi tot împreună.

Polițiștii au declarat că incendiul a fost accidental, nu există suspecți, dar cazul râmâne deschis deocamdată.

De-a lungul timpului, Clare și Rachel Wallmeyer au încercat să se omoare, una pe cealaltă. Rachel a fost acuzată de tentativă de omor asupra lui Clare, care a chemat la momentul respectiv poliția. Toate acuzațiile au fost restrase ulterior.

Cum toată viața lor a fost o bătălie între viață și moarte, poliția a încercat să le închidă, doar din dorința de a nu le mai lăsa să se înfometeze până la moarte.

Clare a fost închisă pentru o serie de furturi, dar magistrații au considerat că închisoarea va fi un loc ce o va scăpa de la autodistrugere.

Gemenele anorexice din Australia

Rachel a primit pedeapsa de 21 de luni cu suspendare, pentru că a împins o victimă pe linia de cale ferată. La acel moment, Rachel era și sub influența drogurilor.

Deși aveau 42 de ani, doctorii spun despre cele două femei că aveau o structură osoasă asemenea unei persoane de 70-100 de ani.

Într-un interviu acordat unei televiziuni din Australia, Clare și Rachel Wallmeyer povesteau despre meniul lor: „Nu mâncăm. Hai, poate o bucățică de pepene, cafea sau vreun pahar de suc. Nu vedem de ce am avea nevoie de mâncare„, adăugând că și laxativele fac parte din acesta.

Două persoane, același destin trist, un sfârșit tragic, dar care s-a întâmplat așa cum și-au dorit: au rămas împreună.