Gemenele Cheeky, în duel la Dansez pentru tine

Apropo.ro / 13.04.2009, 00:00
Gemenele Cheeky, în duel la Dansez pentru tine
Cel de-al treilea duel “Dansez pentru tine“ aduce o confruntare în familie. Monica şi Gabriela, gemenele Cheeky, au primit cele mai mici note din ediţia a treia a emisiunii. Astfel, au ajuns la duel, la mîna publicului telespectator, care a trebuit să aleagă între ele două pe cea care va duce mai departe visul pentru care a intrat în competiţie.

Monica şi Gabriela au încheiat emisiunea cu ochii în lacrimi, triste că publicul va trebui să aleagă între ele. Se pare că emoţiile şi-au spus cuvîntul şi pentru ele, chiar dacă au avut în platou susţinători de la Londra. Imediat după ce au fost condamnate la duel, surorile s-au antrenat asiduu alături de coregrafii lor, şi ei tot o familie – soţ şi soţie.

De dragul fratelui
şi al mamei

Monica şi partenerul ei de dans, Darius, dansează pentru a-i face un viitor fratelui lui Darius şi pentru a-i oferi o viaţă mai uşoară mamei sale. În urmă cu 6 ani, părinţii lui au divorţat, iar mama a plecat de acasă lăsîndu-i pe Darius şi pe fratele lui, Dani, în grija tatălui. În ciuda faptului că l-a părăsit, Darius a ţinut legătura cu mama lui. El îşi doreşte să-şi ajute mama, care munceşte ca sudoriţă pentru a-şi întreţine noua familie, iar casa în care locuieşte împreună cu părinţii ei stă să pice. Părinţii şi sora ei sînt bolnavi şi abia au bani să supravieţuiască.


De dragul bunicilor

Gabriela şi Andrei luptă să le ofere bunicilor surdo-muţi ai lui Andrei proteze auditive şi o bătrîneţe frumoasă. Andrei are 18 ani şi a fost crescut de bunicii lui. Handicapul acestora nu i-a impiedicat să-i ofere toată dragostea. Drept dovadă este faptul că în prezent băiatul merge şi doarme la ei de cel puţin două ori pe săptămînă. Şi, de cîte ori poate, îi ajută la treabă. Andrei vrea să le ofere şansa ca măcar acum, la bătrîneţe, să poată auzi.
 

Dansez pentru tine – Vineri, 20.30, PRO TV