Gemenele identice care împart totul, chiar și iubitul

De: Carmen Ulian / 13.03.2014, 11:30
Gemenele identice care împart totul, chiar și iubitul
Două gemene din Australia sunt foarte identice - împart totul de la operații estetice până la iubit!

Gemenele australience Anna și Lucy DeCinque au venit pe lume la doar un minut distanță, iar relația dintre ele este extrem de apropiată. Fetele împart totul de la contul de Facebook, slujba, casa, mașina, ba chiar și iubitul.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Niciodată nu au stat separate, au mers la aceeași școală și au fost în aceeași clasă. Cum nu era îndeajuns că sunt identice, ele au mai cheltuit 200.000 de dolari pe operații estetice pentru a semăna și mai mult.

gemene

Anna și Lucy, 24 de ani, sunt cu greu recunoscute, chiar și de către tatăl lor, dar nu și de mama lor care nu le-a confundat niciodată.

Foștii lor prieteni aveau probleme în a le deosebi, astfel că ele se distrau și mai mult pe această temă. Ele au recunoscut că au mai schimbat prietenii, atunci când se plictiseau. La fel se întâmplă și la telefon. Când cea sunată nu are chef să vorbească, o pune pe cealaltă să preia frâiele.

Între timp s-au mai liniștit, după cum spun ele. Au un singur iubit pe care îl împart, ba chiar dorm și în același pat. Nu li se pare bizar deloc. În plus, ce bărbat ar refuza o așa ofertă!