Gemenele Indiggo, câștigătoare de premiu Grammy?!

Apropo.ro / 15.02.2012, 11:30
Gemenele Indiggo, câștigătoare de premiu Grammy?!
Gabriela și Mihaela Modorcea, adică surorile gemene de la Indiggo, se declară câștigătoare, indirecte, de Grammy.

Surorile Indiggo, Gabriela și Mihaela Modorcea, sunt în extaz. Cele două fete sunt extrem de fericite că au câștigat un Grammy!

Fetelor le place să spună așa pentru că una din piesele câștigătoare la Grammy, „Otis”, semnată Jay-Z și Kanye West, face parte din albumul „Watch the Throne”, pe care apar și vocile lor, la refrenul unei piese.

„Albumul Watch the Throne, la care am colaborat și noi, este câștigător la Premiile Grammy 2012 prin piesa Otis, la categoria „Cea mai bună interpretare rap”, spun fetele.

Gemenele Indiggo

Gemenele Indiggo

„Este pentru prima dată când Romania câștigă și ea la aceste premii, prin prezența noastră pe albumul lui Jay-Z, cu melodia „LA LA LA”, au adăugat acestea.

„Este un motiv de foarte, foarte mare bucurie. Jay-Z, Kanye West și Swizz Beatz, cu care noi colaborăm, sunt titani ai muzicii internaționale”, mai susțin gemenele Indiggo.

Indiggo au fost contactate și de către Christian Louboutin, care le-a solicitat o piesă muzicală pentru un proiect de-al său.

„De curând, am înregistrat cu Swizz Beats o piesă pentru designer-ul francez Christian Louboutin, mai exact pentru cabaretul lui din Paris, „Crazy Horse”. Ne-au trebuit ani de zile ca să ne impunem aici și să ne dezvoltăm un proiect artistic de mare anvergură”, au mai spus gemenele Indiggo.