Gemenele Indiggo dau lovitura pe Broadway, cu „Wicked Clone”

Apropo.ro / 16.03.2012, 17:30
Gemenele de la Indiggo, Mihaela și Gabriela Modorcea, joacă într-o piesă pe Broadway, intitulată "Wicked Clone".

Gemenele Indiggo vor să îi pună la punct pe americani. Cele două surori, Mihaela și Gabriela, au un proiect pentru Broadway. Totul, de la cap la coadă, este realizat de cele două fete, care au fost mereu în căutarea succesului.

Indiggo si Jay Z

Indiggo si Jay Z

„Wicked Clone” este un proiect personal, un program de cabaret conceput de cele două tinere, în care ele joacă, dansează și cântă. Proiectul fetelor este produs de David Sonenberg și regizat de Jamie Richards.

„Este vorba despre un show scris și interpretat numai de noi. Mihaela a scris textul, care este bazat pe romanul ei intitulat «Wicked Clone », în curs de apariție, și a realizat costumele, iar eu am compus melodiile din show. Spectacolul conține toate piesele de pe albumul nostru, inclusiv celebra melodie «La la la», care a fost interpretată și alături de Jay-Z și Kanye West. Povestea spectacolului nostru este bazată pe un conflict foarte puternic între noi două”, a declarat Gabriela Modorcea.

INDIGGO Twins – LA LA LA / JAY-Z & KANYE WEST – Murder to Excellence de pe tare.ro

Ingiggo, care locuiesc în SUA de patru ani de zile, sunt implicate și în realizarea unui reality-show despre viața lor peste hotare.