Gene Farris mixeaza în Club Gossip, din Mamaia

Apropo.ro / 18.07.2007, 12:59
Gene Farris mixeaza în Club Gossip, din Mamaia
Continuand seria de petreceri cu muzica electronica, Q-level il aduce de data aceasta pe cunoscutul Dj Gene Farris din Chicago la Club Gossip din Mamaia. Evenimentul va avea loc sambata 21 iulie. La inceputul anilor '90 Gene Farris a devenit un jucator important in dezvoltarea scenei de

Continuand seria de petreceri cu muzica electronica, Q-level il aduce de data aceasta pe cunoscutul Dj Gene Farris din Chicago la Club Gossip din Mamaia. Evenimentul va avea loc sambata 21 iulie.

La inceputul anilor ’90 Gene Farris a devenit un jucator important in dezvoltarea scenei de muzica dance din Chicago. Dorindu-si sa asculte muzica house diversificata, Farris a inceput sa produca propriile piese.

Gene Farris, alaturi de muzicieni ca DJ Sneak, Paul Johnson, Derrick Carter, DJ Rush, Ron Trent, Boo Williams si Glen Underground au format noul val al cunoscutului Chicago DJs & Producers.

Fiind un lider in industrie, Gene a lansat propriul label, Farris Wheel Recordings Inc. in 1998 cu EP-ul The Copa Cabana. Printre labelurile cele mai iubite este FWR 008 The Spirit – featuring-ul Gene Farris si DJ Sneak Remix. In februarie 2001, Gene dezvaluie o alta latura a FWR si anume Farris Wheel Limited. Noul concept al lui Farris este de a se abate de la tiparele obisnuite si adopta o trasatura mai originala : productiile organice. Artistii Farris Wheel Limited au integrat bucati live in beaturile melodic-energice.

Cererea internationala pentru elita Chicago House Sound l-a pastrat pe Gene ocupat cu giguri in intreaga lume in ultimii 10 ani. Apoi in 2003 a aparut release-ul Textures mix CD acompaniat si de turneul mondial Textures. In 2007, Gene Farris continua cu cel mai nou album A Decade of Beats, expunand cea mai buna muzica din cei 12 ani si care l-au incoronat ca unul dintre ambasadorii internationali ai muzicii house din Chicago.

Tot acest ultim album este promovat si in Romania pe 21 iulie cu ocazia petrecerii de lansare a noului Opel Corsa la Club Gossip din Mamaia.