Genie Awards 2012: Actrița Roxana Condurache, admirată pe covorul roșu

De: Gabriela Voicu / 12.03.2012, 15:00
Genie Awards 2012: Actrița Roxana Condurache, admirată pe covorul roșu
Actrita Roxana Condurache a defilat pe covorul rosu de la Genie Awards 2012, dupa ce a fost nominalizata pentru rolul din pelicula "The Whistleblower" (2011).

Roxana Condurache, o actriță născută în Iași, a făcut impresie buna în Canada. Nominalizată la premiile „Genie”, echivalentul canadian al premiilor Oscar, pentru rolul din pelicula „The Wistleblower”, românca a avut o apariție excelenta pe covorul roșu, fiind admirată de criticii de modă.

Actrița Roxana Condurache a ajuns să joace alături de nume grele de la Hollywood în producția „The Whistleblower”, la doar 24 de ani. Ea a avut rol secundar și a jucat alături de Rachel Weisz, Monica Bellucci și Vanessa Redgrave.

„The Whistleblower” (2011) – Trailer

În pelicula „The Whistleblower” („Martor și acuzator”), care a avut premiera în România anul trecut, actrița interpretează rolul unei tinere de 16 ani din Ucraina, Raya Kochan, victimă a traficului de ființe umane.

„Acesta este primul pas în lungul drum pe care îl am de străbătut și mi-a dat cu siguranță putere și inspirație să lupt în continuare pentru a avea o carieră extraordinară”, declarat Roxana în urmă cu câteva luni, după ce a primit nominalizarea la Genie Awards 2012.