Genoa n-a renuntat la Mihalcea

Apropo.ro / 06.12.2001, 09:39
Genoa n-a renuntat la Mihalcea
Conform presei italiene, conducatorii clubului din Serie B s-ar fi înteles cu impresarul Ioan Becali pentru 1.400.000 de dolari, suma de transfer Chiar daca la Brasov, atacantul Adrian Mihalcea n-a avut o prestatie notabila, conducatorii italienilor de la Genoa sînt hotarîti sa-l


Conform presei italiene, conducatorii clubului din Serie B s-ar fi înteles cu impresarul Ioan Becali pentru 1.400.000 de dolari, suma de transfer

Chiar daca la Brasov, atacantul Adrian Mihalcea n-a avut o prestatie notabila, conducatorii italienilor de la Genoa sînt hotarîti sa-l transfere pe jucatorul dinamovist. Presedintele Luigi Dalla Costa si managerul general Fabrizio De Poli au luat aceasta decizie dupa ce au fost la partida de sub Tîmpa.

Conform ziarului local „Il Secolo XIX”, oficialii din Peninsula au ajuns la un acord cu impresarul fotbalistului, Ioan Becali, în privinta pretului de transfer, în jur de 1.400.000 de dolari, suma pe care conducatorii clubului din Serie B pot face rost de ea prin cedarea sub forma de coproprietate a unui coechipier de-al lui Codrea la o alta formatie.

Se pare ca un rol important în luarea acestei hotarîri a avut-o antrenorul Francesco Scoglio, convins poate de elevul sau Codrea de calitatile lui Mihalcea. Victor Becali a spus ca „nu este nimic concret deocamdata, mai ales ca în Italia începe abia pe 5 ianuarie”.

Adrian Mihalcea s-a ferit sa se pronunte asupra eventualei sale plecari la Genoa. „M-am mai transferat de cîteva ori si n-a iesit nimic pîna la urma. Sigur ca mi-ar placea sa plec la Genoa, un club puternic care se bate la promovare si mai ales ca e si Codrea acolo”, a spus dinamovistul.
Sursa:www.prosport.ro