Genți de lux pentru bebeluși

Apropo.ro / 24.01.2014, 11:45
Geanta "cu de toate" pentru bebe este foarte utilă și la modă. Există astfel de genți, de firmă, al căror preț te lasă... mut!

Zilele în care geanta pentru bebeluș avea uz practic s-au cam dus. Multe dintre mămicile fashioniste preferă să dea sume mari pe gențile unor creatori renumiți deși geanta în sine nu are alte destinații.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Și pe bună dreptate, atât timp cât ai piață și cliente, de ce să nu existe și astfel de accesorii moderne și de fițe. Toată lumea să fie mulțumită.

Kim Kardashian este una dintre mămicile care vor să fie la modă. Pentru geanta bebelușului a plătit 30.000 de dolari, un Hermes Birkin. Rachel Zoe este o altă mămică ce a dat 3.000 de dolari pentru o geantă Alexander McQueen.

Geanta Gucci GG cu suport de schimbat bebelușul – 795 dolari

geanta

Geanta italienească este sofisticată – are multe fermoare, spații de depozitare biberoane, suzete, etc, dar și un suport care se desface pentru ca bebelușului să-i poată fi schimbat scutecul. Până acum designerul Frida Giannini nu a dezamăgit nicio mamă cu geanta Gucci.

Geanta din piele de șarpe Hansel – 800 dolari

geanta

Hansel este realizată din piele naturală ce imită bine pe cea de șarpe. Acest model nu va ieși niciodată din tendințe. Designerul Fabiana Trosman a încercat să o facă unisex, pentru ca lucrurile bebelușului să nu fie mutate mereu dintr-o geantă în alta. Totuși nu știm câți tați ar lua după ei un asemenea model.

Geanta Gucci GG Supreme cu fermoar – 1.100 dolari

geanta

Un preț normal pentru cei obișnuiți cu luxul. Geanta este mare și încăpătoare pentru toate lucrurile bebelușului.

Geanta pentru bebeluș Mia Bossy „Audrey Glow” – 1.210 dolari

geanta

Nici nu te mai uiți la bani dacă apuci să atingi o astfel de geantă, fie ea cu detinația bebe. Piele moale, mici inserții animal print, mânere rotunde, parcă nici nu ai spune că are o așa destinație.

Geanta pentru bebeluș Prada – 1.230 dolari

geanta

Miuccia Prada a preluat afacerea familiei în 1978 , iar astăzi este intens apreciată, căutată și populară. Nu puteau lipsi articolele Prada nici la acest capitol.

Geanta pentru bebeluși Gucci Dark Pink Nylon Guccissima – 1.250 dolari

geanta

Multe femei preferă rozul, mai ales dacă este vorba și despre o piele fină la atingere, cu suprot pentru schimbarea de scutec a bebelușului, fel și fel de buzunare pentru diverse lucruri, chiar și pentru ale mămicii.

Geanta pentru bebeluși Burberry – 1.350 dolari

geanta

Mulți aseamănă brandul cu itemi precum trench-uri sau eșarfe, accesorii, etc, însă britanicii au o colecție impresionantă cu lucruri pentru cei mici. Geanta este 100% bumbac, inserții de piele fină, suport de schimbat bebelușul, etc. Este geanta ideală pentru mamele care se deplasează mult.

Geanta Gucci GG Zoo Birds – 1.450 dolari

geanta

Gucci a dezvoltat bine latura de accesorii pentru cei mici. Printul cu păsărele oferă o notă veselă genții, iar interiorul spațios o face cât se poate de practică.

Geanta Burberry Carolina Pebble Grain – 1.595 dolari

geanta

Nu poartă semnătura clasică a brandului, dar finețea ei și modelul o face să poată fi purtată oriunde după bebeluș, dar poate fi purtată de mămică și după ce acesta a crescut. Este chic.

Geanta Louis Vuitton cu monogramă Mini Lin – 2.200 dolari

geanta

Nu se putea ca LV să lipsească la această categorie. Nu este mai mare sau mai impresionantă geantă precum LV. Logo-ul brandului este printre cele mai des copiate din lume.

Poate fi o geantă bună pentru o mămică care își poate permite orice extravaganță.